Mónica Oltra: «Som responsables i actuem davant de les dades del Covid-19»

Assegura que les dades d'avança del coronavirus són «inapel·lables»
Mónica Oltra ha parlat este divendres | El Español

La vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, ha justificat el tancament perimetral del territori valencià des d'este divendres en què són un Executiu «responsable» i actuen en l'àmbit de les seues competències davant d'unes dades «inapel·lables» d'avanç del Covid-19.

Oltra ha assenyalat en la roda de premsa posterior al ple del Consell que esta última mesura és «absolutament necessària» i que l'Executiu valencià no es resignarà a l'increment de morts i de nous contagis, unes xifres que són «inassumibles».

Ha defensat que cada autonomia ha d'actuar en l'àmbit de les seues competències, i l'ha de fer «amb la contundència que suposa tindre la responsabilitat de salvaguardar la vida i la salut de les persones, que és el primer i el que ha de moure a tots els governs».

Preguntada sobre si el Govern valencià està «inquiet» amb el que passa en altres comunitats, com la de Madrid, Oltra ha opinat que, «en tot cas, inquiets hauran d'estar els ciutadans de les comunitats que no estan actuant a l'altura de les circumstàncies».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les 11 excepcions del tancament perimetral del territori valencià" "Simón: «No és el moment d'un confinament domiciliari en Espanya»"