Nou vol directe entre Sevilla i Castelló amb dues freqüències setmanals

Les dues ciutats estaran unides des d'aquest dimecres. La ruta l'operarà Air Nostrum
Un grup de persones pujant a un avió a l'aeroport de Castelló |

L'aeroport de Castelló ha estrenat aquest dimecres la nova ruta de Sevilla, operada per la companyia Air Nostrum, que funcionarà fins al pròxim 3 de setembre amb dues freqüències setmanals. Amb motiu del vol inaugural, l'avió procedent de Sevilla ha sigut rebut amb el tradicional arc d'aigua traçat des de dos camions del servei de bombers de l'aeroport, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

La directora general d'Aerocas, Blanca Marín, ha manifestat la seua satisfacció amb l'activació dels vols a Sevilla, "ja que suposen enllaçar Castelló amb un destí nacional de primer nivell, com és Sevilla, facilitant així l'arribada de turistes des del sud d'Espanya". "Esperem que contribuïsca a la recuperació del sector turístic en una temporada encara marcada per la pandèmia del coronavirus", ha afegit.

Blanca Marín ha detallat que la ruta estarà operativa en aquest primer any durant sis setmanes, mentre que en 2022 i 2023 s'ampliarà el calendari d'operacions a 20 setmanes. Els vols ixen els dimecres des de l'aeroport sevillà de Sant Pau a les 11.50 hores i des de Castelló a les 13.40 hores. Els divendres, l'avió enlaira de Sevilla a les 14.45 hores i de Castelló a les 16.35 hores.

La de Sevilla és la primera connexió regular que opera Air Nostrum en l'aeroport de Castelló. Per a aquesta ruta, la companyia utilitza un reactor CRJ-1000 de cent places, que cobreix el trajecte en una hora vint minuts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La denúncia al rei emèrit per assetjament que posa en perill a la Família Reial" "Suspés el concert de Nathy Peluso en Benicàssim"