120 oportunitats laborals per a desocupats majors de 30 anys en l'Ajuntament de València

Enguany LABORA ha augmentat la subvenció un 62%
Estes oportunitats estan destinades a persones desocupades i majors de 30 anys | Pixabay

Nova oportunitat laboral en València. L'Ajuntament contractarà a 120 persones desocupades majors de 30 anys abans de què acabe l'any, a través de València Activa. D'esta manera ho ha anunciat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Els requisits per a poder optar als contractes i accions formatives vinculades a este pla d'ocupació són estar empadronat en València, inscrit en LABORA com a demandant d'ocupació i en l'Agència d’Ocupació València Activa, a demés de tindre més de 30 anys.

Esta contractació es pot posar en marxa gràcies a una subvenció de LABORA de més d'1,6 milions d'euros que permetrà formalitzar 120 contractes laborals directes en l'Ajuntament de València durant un període de 6 mesos.

Este pla d'ocupació, al costat d'un catàleg de formació específica, s'emmarquen dins del programa Oportunitats de València Activa, dirigit a persones desocupades majors de 30 anys i que es troben en atur de llarga duració.

Un 62% més de subvenció enguany

«Enguany l'Ajuntament de València ha rebut un 62% més de subvenció», ha explicat Bernabé, ja que «l'any passat es va concedir una subvenció de 988.567 euros». En este sentit, l'edil ha destacat que enguany es podrà contractar a «50 més que l'any anterior».

Bernabé ha destacat que «des de l'Ajuntament de València i València Activa, apostem per la creació d'ocupació de qualitat i per una formació contínua i gratuïta». En este sentit, ha remarcat que «a causa del context en el que ens trobem és més necessari que mai fer esta classe d'accions des de les administracions dirigides a combatre la desocupació entre estos col·lectius de població».

Formació per a majors de 55 anys

Per part seua, el pla d'ocupació Oportunitats compta amb accions formatives específiques i gratuïtes per a persones majors de 55 anys. «Més de 100 persones podran fer cursos concrets sobre la superació de la bretxa digital i anglés, destinant-se 25.000 euros des del consistori per a estes accions formatives», ha destacat Bernabé.

En eixe sentit, la regidora ha explicat que «és necessari posar en marxa mesures que afavorisquen l'accés a una formació per a poder millorar les oportunitats d’este col·lectiu de difícil inserció a l'hora de trobar una ocupació».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Recollida solidària per als animals abandonats de Burjassot" "Parlen els experts: Els greus problemes dels aires condicionats i el coronavirus"