Paterna prepara els seus poliesportius i grans espais per a la vacunació massiva dels seus veïns

L'alcalde Juan Antonio Sagredo posa a la disposició de la Generalitat tots els espais municipals de grans dimensions

Vacuna contra la Covid d'Astrazeneca
L'objectiu és la vacunació massiva de tots els veïns en el menor temps possible | ACN

L'Ajuntament de Paterna, en la localitat de l'Horta (València), ha iniciat la preparació de tots els pavellons deportius i grans espais municipals dels quals disposa, tan tancats com a l'aire lliure, per a posar-los a la disposició de la Generalitat i facilitar la vacunació a gran escala en este municipi.

Així ho ha anunciat este dilluns l'alcalde, Juan Antonio Sagredo, amb l'objectiu d'estar previnguts per a dur a terme «la vacunació massiva de tots els veïns amb garanties, en el menor temps possible i de la manera més segura».

Per a això, a demés dels centres socials i culturals ja cedits a la Conselleria Sanitat, Paterna oferix ara tots els espais municipals de majors dimensions i amb major aforament, des dels pavellons deportius de la Ciutat Esportiva de Paterna, La Canyada o qualsevol instal·lació esportiva fins al Parc Central.

La intenció és tindre preparada la conversió de totes les infraestructures públiques en centres d'immunització perquè la capacitat de vacunació a gran escala a la ciutat siga el més àgil i eficient possible. «La disposició i col·laboració de Paterna amb totes les administracions és total i absoluta en el que necessiten per a lluitar contra esta pandèmia», ha garantit el primer edil.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari