La policia busca una foto d'Antonio Anglés que li va fer un mariner del vaixell en el que va fugir

La Interpol continua incloent-lo en la llista dels delinq√ľents m√©s buscats
La localització de la foto d'Anglés podria ser clau per a obtindre dades noves | Twitter

La policia anglesa analitza noves pistes sobre el parador d'Antonio Anglés. Un mariner del vaixell en el que va fugir l'assassí de les xiquetes d'Alcàsser en 1993 li va fer una foto al criminal abans de què arribaren al port de Dublin. Tot açò sense saber de qui es tractava.

Segons informa 'Las Provincias', un dia abans de qu√® es complisquen 28 anys del triple crim d'Alc√†sser, Antonio Angl√©s torna a fer parlar als mitjans. I √©s que, viu o mort, la Interpol continua incloent-lo en la llista dels delinq√ľents m√©s buscats.


L'exist√®ncia d'una possible foto del fugitiu √©s una dada que desconeixien les autoritats. Per√≤, la magistrada del cas considera que √©s un fet irrellevant, ja que la pres√®ncia d'Angl√©s en el vaixell √©s ja coneguda.

En 2019, va ser sol¬∑licitada la declaraci√≥ de Stevens, el mariner que governava el vaixell, que en una entrevista per a La Sexta, va assegurar que un membre de la tripulaci√≥ havia ajudat a Angl√©s a escapar.

Segons algunes fonts, la localitzaci√≥ de la foto d'Angl√©s podria ser clau per a obtindre dades noves dels llocs a on va estar el fugitiu, encara que la jutgessa discrepa. El cas √©s que la foto va ser revelada fa uns mesos, per aix√≤ la policia anglesa podria tornar a interrogar al capit√† del vaixell per a preguntar-li perqu√® no va informar de la seua exist√®ncia en la primera declaraci√≥.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Puig parla sobre l'aplicació de noves restriccions en el territori valencià" "L'estudi valencià que diu quan arribarà la xifra més alta de contagis de coronavirus"