La policia busca una foto d'Antonio Anglés que li va fer un mariner del vaixell en el que va fugir

La Interpol continua incloent-lo en la llista dels delinqüents més buscats

Antonio Anglés
La localització de la foto d'Anglés podria ser clau per a obtindre dades noves | Twitter

La policia anglesa analitza noves pistes sobre el parador d'Antonio Anglés. Un mariner del vaixell en el que va fugir l'assassí de les xiquetes d'Alcàsser en 1993 li va fer una foto al criminal abans de què arribaren al port de Dublin. Tot açò sense saber de qui es tractava.

Segons informa 'Las Provincias', un dia abans de què es complisquen 28 anys del triple crim d'Alcàsser, Antonio Anglés torna a fer parlar als mitjans. I és que, viu o mort, la Interpol continua incloent-lo en la llista dels delinqüents més buscats.


L'existència d'una possible foto del fugitiu és una dada que desconeixien les autoritats. Però, la magistrada del cas considera que és un fet irrellevant, ja que la presència d'Anglés en el vaixell és ja coneguda.

En 2019, va ser sol·licitada la declaració de Stevens, el mariner que governava el vaixell, que en una entrevista per a La Sexta, va assegurar que un membre de la tripulació havia ajudat a Anglés a escapar.

Segons algunes fonts, la localització de la foto d'Anglés podria ser clau per a obtindre dades noves dels llocs a on va estar el fugitiu, encara que la jutgessa discrepa. El cas és que la foto va ser revelada fa uns mesos, per això la policia anglesa podria tornar a interrogar al capità del vaixell per a preguntar-li perquè no va informar de la seua existència en la primera declaració.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari