La Policia Local d'Alacant desallotja a un grup de 25 j贸vens en la platja de l'Albufereta

Molts d'ells es trobaven disfrutant de les altes temperatures i del bon oratge
La Policia Local d'Alacant ja ha imposat m茅s de 100 sancions | Twitter

Este mat铆 de dimecres, la Policia Local d'Alacant ha desallotjat a un grup de fins a 25 j贸vens reunits en la platja de l'Albufereta, a pesar de la restricci贸 de reunions de dos persones en el carrer sense ser convivents. I 茅s que, els agents han rebut queixes de ve茂ns per la pres猫ncia de grups de gent en la platja sense usar la mascareta.

Segons explica 'Informaci贸n', una trentena de persones, en este cas de j贸vens, han tornat a les seues cases amb una proposta de sanci贸, que tamb茅 es passejaven per les platges del Postiguet i de Sant Joan. Tot apunta a qu猫 estes persones volien disfrutar del bon temps i les altes temperatures en este ambient de platja. 

Fins este diumenge no era obligatori portar la mascareta en la platja ni per a fer deport, per貌 a partir d'este dilluns estos actes estan prohibits. De fet, quan els agents van comen莽ar a al莽ar actes de sanci贸, alguns j贸vens m茅s allunyats es van posar la m脿scara per a evitar la multa.

En els dos primers dies del que portem de setmana, la Policia Local d'Alacant ja ha imposat m茅s de 100 sancions per incomplir les mesures contra el coronavirus, amb 58 propostes per no dur la mascareta i 34 per formar grups de m茅s de dos persones. 

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Suspenen la milit脿ncia de l'alcalde de Benlloc per vacunar-se fora de termini" "Brcel贸 diu que el percentatge de soca brit脿nica 茅s 芦m铆nim禄 en el territori valenci脿"