Puig afirma que no s'aplicaran més restriccions de forma compulsiva

Les mesures que s'adopten es faran amb la màxima «serenitat i persistència»
Ho ha afirmat este dijous | GVA

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat este  dijous que el territori valencià «no aplicarà més restriccions de manera compulsiva» relacionades amb la crisi sanitària derivada de la pandèmia, sinó que les mesures que s'adopten es faran amb la màxima «serenitat i persistència».

Després d'assistir a un cim empresarial sobre el Corredor Mediterrani, Puig ha sigut preguntat també sobre les PCR obligatòries per als qui arriben a Espanya de països de risc o la rebaixa de l'IVA de les mascaretes, i ha negat que hi haja «vaivens» en el criteri del Govern, sinó que «ningú té una recepta».

«Cal vore com països que havien apostat per tests massius ara ja no els fan, cal adaptar-se a la situació. Jo crec que ha d'haver un espai Schengen europeu que siga segur i que afavorisca el turisme i la indústria, amb normes i protocols comuns», ha reivindicat.

«Encara no coneixem tots els paràmetres d'esta malaltia, hem de ser corresponsables, perquè cada un de nosaltres és una vacuna en si mateix i hem d'adoptar les necessàries prevencions», ha conclòs.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'estudi valencià que diu quan arribarà la xifra més alta de contagis de coronavirus" "L'elevat número de rastrejadors militars que s'han incorporat al territori valencià"