Puig confirma que el tancament perimetral es prorrogarà fins 9 de desembre

També ha dit que en Nadal hi haurà restriccions
Ximo Puig hi ha confirmat | Youtube

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha confirmat que signarà este divendres la prolongació del tancament perimetral del territori valencià fins al pròxim 9 de desembre, data en la que també conclourà la vigència de les actuals mesures restrictives en el territori valencià.

Ho ha anunciat després de la presentació d'una campanya de conscienciació enfront de les agressions al personal sanitari a preguntes dels periodistes, i ha explicat que «eixe dia s'avaluarà la situació de la pandèmia i es prendran les decisions que estimen els experts».

«Tenim una estratègia que estem seguint. Les mesures que es van adoptar acabaran el 9 de desembre i decretaré ara de caràcter immediat el tancament perimetral del territori valencià fins a eixe mateix dia, i eixa setmana vorem com ha evolucionat la pandèmia», ha apuntat.

«Hi ha qüestions que ja sabem», segons Puig, per a qui cal ser «conscient" d'això, com el fet que en Nadal no es viuran com habitualment; sabem que hi haurà restriccions».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més de 40.000 sanitaris seran compensats econòmicament pel seu treball en la 1ª ona" "17 multes per saltar-se les mesures en la matinada de dijous en Alacant"