Ximo Puig es reunix amb experts per a preparar la distribuci贸 de la vacuna contra el coronavirus

El president ha mostrat la seua preocupaci贸 per la desafecci贸 a les vacunes en la societat
La primera reuni贸 sobre esta q眉esti贸 que mantindr脿 per videoconfer猫ncia | GVA

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es reunir脿 este dijous, per videoconfer猫ncia, amb persones expertes en diferents mat猫ries per a elaborar els criteris a l'hora de distribuir la vacuna de la Covid-19, quan arribe, i comen莽ar a preparar la log铆stica per a dispensar-la de manera 芦immediata i en les condicions necess脿ries禄, de la forma 芦m茅s clara, directa i racional possible禄.

D'esta forma ho ha anunciat durant la seua intervenci贸 en la clausura de l'Assemblea general de la Confederaci贸 Empresarial de la Comunitat Valenciana, a on ha ressaltat que ja podem vore 芦la llum al final del t煤nel禄 amb dos vacunes que tindran bons resultats i que confia que arriben en 2021.

Puig ha assenyalat que en els pr貌xims dies es continuar脿 treballant en esta direcci贸 encara que caldr脿 esperar al dia 23, a qu猫 el Govern central done el marc general sobre els criteris de distribuci贸.

No obstant aix貌, el cap del Consell 茅s partidari de 芦comen莽ar a estudiar i treballar quina resposta log铆stica podem anar interpretant禄. D'ac铆 la primera reuni贸 sobre esta q眉esti贸 que mantindr脿 per videoconfer猫ncia, amb experts. Es tracta d'un 芦treball de preparaci贸 i an脿lisi interna禄, ha precisat.


En qualsevol cas, Ximo Puig ha mostrat la seua preocupaci贸 per la desafecci贸 a les vacunes en la societat i ha assenyalat que 芦ac铆 cal intervindre禄, per la qual cosa ser脿 un dels temes a analitzar i reflexionar en estes trobades.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"El test de coronavirus que podr脿s comprar en la teua farm脿cia" "Atenci贸: Pr脿cticament 7.000 nous contagiats en Espanya"