ÚLTIMA HORA

😷 CORONAVIRUS: Menys contagis en el 3r dia sense morts a nivell valencià

Queda en llibertat provisional el jugador del Llevant UE, Toño Garcia

Imatge del jugador Toño Garcia en un partit de Lliga | Mundo Levante

 

El jugador de futbol del primer equip del Llevant UE, Toño García, ha quedat en llibertat provisional sense fiança. Així ho ha comunicat l'Audiència provincial de Teruel aquest migdia, atenent al recurs presentat per la defensa del jugador.

 

Toño va entrar en presó el passat 8 de febrer, després que el jutge d'Instrucció número 3 de Teruel decretara l'ingrés a la presó tant d'ell com d'altres sis persones, que prèviament havien passat a disposició judicial en qualitat d'investigats, i que estaven acusats, entre altres, dels delictes de blanqueig de capitals i pertinença a banda organitzada.

 

El jugador llevantinista es va veure implicat en els fets en trobar-se a sa casa 4.800 euros en metàl·lic, que el jugador va assegurar que formaven part del cap de la xarxa d'extorsió. Toño afirmava que aquest home li va demanar que li guardara els diners per a no gastar-se'ls, però que ell no sabia la procedència dels diners ni les activitats dels altres membres. Així, segons la seua versió, només havia guardat els diners perquè tenien una certa amistat.

 

Operació contra una presumpta xarxa d'extorsió

Toño va ser enviat a presó junt amb altres sis persones el dia 8 de febrer. Posteriorment, deu persones més també han sigut enviades al calabós, en el marc d'una operació contra una presumpta xarxa d'extorsió a clients d'una web de contactes de prostitutes.

 

Entre els delictes dels quals se'ls acusava estan pertinença a grup o organització criminal, extorsió, amenaces greus de mort, contra la intimitat de les persones, falsedat documental, usurpació de l'estat civil així com blanqueig de capitals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!