Les recomanacions per a evitar els contagis en platges, piscines i rius

√Čs molt important seguir mantenint la dist√†ncia de seguretat entre persones
Les platges són un espai en el que pot aglomerar-se molta gent | Ajuntament de Gandia

Despr√©s d'alguns mesos de confinament, la nova normalitat arriba acompanyada d'altes temperatures, i poder disfrutar de les les platges valencianes, s'ha convertit en un luxe per a combatre la calor de l'estiu.

Segons informa el diari 'Las Provincias', la nova normativa per a evitar els contagis en les platges, piscines i rius del territori valencià, es resumixen en tres directius principals.

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

La primera d'estes, i m√©s coneguda per la poblaci√≥, √©s mantindre la dist√†ncia de seguretat, tant dins com fora de l'aigua, intentant respectar sempre el metre i mig de separaci√≥ entre persones.

A dem√©s, cal evitar compartir qualsevol objecte entre els banyistes, ja siguen adults o xiquets, √©s fonamental per a previndre la propagaci√≥ del virus pel contacte amb alguns objectes. Finalment, √©s recomanable no fer deports col¬∑lectius o participar en jocs de grup.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!