Recuperen la segona via en el tram Silla-Benifaió de C2, inundada pel temporal

La primera via es va recuperar la nit del divendres
S'ha posat en marxa este dilluns | Adif

Les dos vies de la línia de Rodalia C2 Xàtiva-València que es van inundar per les pluges del temporal del dijous passat en el tram Silla-Benifaió ja han restablit el trànsit, encara que amb alguna demora per les limitacions de velocitat en eixe punt, i al llarg del matí recuperarà la seua freqüència de pas.

D'eixa manera ho han indicat fonts de la Renfe, que han recordat que les condicions meteorològiques adverses van afectar la circulació ferroviària en produir la inundació de materials en 300 metres del citat traçat ferri entre els punts quilomètrics 92,400 i 92,700.

Cap a les 23.45 hores del passat divendres, va ser recuperada una de les vies i des de les 05.47 hores d'este dilluns, Adif ha restablit la circulació ferroviària per les dos vies i fins a les 8 hores ha fet servicis per carretera entre Xàtiva i València, han detallat en un comunicat.

Els 90 trens de Rodalia recuperaran la normalitat durant este dilluns

Des de Renfe han indicat que els trens de llarga distància i mitjana distància funcionen «amb normalitat» i els de Rodalia, prop de noranta, recuperaran la normalitat horària al llarg del matí.

Des del moment en què es va produir la incidència, personal tècnic i operatiu d'Adif ha treballat ininterrompudament per a recuperar la circulació, que va ser restablida per una de les vies el divendres, mentres que per l'altra, des de primera hora ja circulen els trens però amb una limitació de velocitat de 60 km/h en el punt afectat.

En total, s'ha mobilitzat tot el material i personal disponible per al restabliment del trànsit en els punts afectats, amb més de 150 operari s, huit trens de balast i aproximadament 2.000 metres cúbics de pedra, destinats a reposar el material arrossegat, màquines batedores, excavadores i grues.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Consells per a usar la mascareta amb la pluja" "La model alacantina amb síndrome de Down Marián Ávila, premiada en els Estats Units"