La Casa Reial desmentix que el rei Joan Carles I estiga ingressat per Covid-19

L'emèrit hauria cancel·lat els seus plans de tornada a Espanya per Nadal

El Rei Joan Carles I molt seriós
El Rei Joan Carles I, positiu en coronavirus | GTRES

Actualització 17/12/2020 a les 10.25 hores.  La Casa Reial acaba de desmentir la notícia publicada en exclusiva pel diari 'ARA' en la que s'anunciava que el rei Joan Carles I estava ingressat per Covid-19 en un hospital d'Abu Dhabi. «La Casa de La seua Majestat el Rei desmentix que La seua Majestat el Rei Don Joan Carlos estiga ingressat», ha manifestat en una escarida comunicació.

Joan Carles no tornarà a Espanya per Nadal

El rei Joan Carles, paral·lelament, no viatjarà a Espanya tal com, en un principi, tenia previst este Nadal, tal com ha avançat este matí de dijous Carlos Herrera en la cadena COPE. El monarca ha enviat un missatge als seus en què assegura que ha decidit no viatjar a Espanya per raons relacionades amb el Covid-19. 

Segons pareix, el rei emèrit afirma ser una persona d'alt risc i, per això, preferiria l'estabilitat d'estar en un lloc més apartat, com és a on residix en Abu Dhabi, per tal que tot millore i d'esta manera retornar més tard.

El monarca es troba des del mes d'agost passat en Abu Dhabi, a on va viatjar després que es fera pública la seua decisió de traslladar la seua residència fora d'Espanya. El pare de Felip VI va explicar que deixava Espanya «davant de la repercussió pública que estan generant certs actes passats» de la seua vida privada i per a facilitar al seu fill la seua faena com a cap de l'Estat.

En aquell anunci pesaven les notícies sobre la seua amiga Corinna Larsen i les busques obertes a Suïssa i en la Fiscalia del Suprem sobre presumptes donacions milionàries rebudes de l'Aràbia Saudita que presumptament no van ser declarades a Hisenda.

El seu possible retorn a Espanya havia sigut motiu de discussió durant les últimes setmanes, cosa que va portar al president del Govern, Pedro Sánchez, a defensar que era la Casa Reial i no el poder executiu qui hauria de respondre a la qüestió de si el Rei emèrit Joan Carles I tornaria a Espanya este Nadal o no.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari