Els horaris i les parades de la línia d'autobús entre València-Xàtiva-Alcoi

Funcionaran a partir del 30 de novembre
Es recuperen dos servicis de la línia | Renfe

Actulaització 20/10/2020 a les 13.15 hores. Renfe ha anunciat este dimarts a través del seu compte de Twitter que, a causa de la millora i les obres en la línia de València-Xàtiva-Alcoi a partir d'este dilluns, els trajectes es faran en carretera amb autobús. A continuació pots consultar els horaris i les parades:

Renfe recuperarà dos servicis de Mitjana distància en la línia València-Xàtiva-Alcoi

Renfe recuperarà dos línies de Mitjana distància, un per sentit, en la línia València-Xàtiva- Alcoi a partir del pròxim 30 de novembre, data prevista per Adif per a la finalització de les obres entre Xàtiva, en la Costera (València), i Alcoi, en l'Alcoià (Alacant).

Durant la presentació de les obres este dilluns, el coordinador de Rodalia en el territori valencià, Juan Carlos Fulgencio, ha anunciat la recuperació de la tercera freqüència. Amb la nova programació s'establix una oferta global de sis servicis diaris en la línia, tres per sentit, segons ha informat Renfe en un comunicat.

Amb motiu de les obres que Adif comença en la línia i amb la finalitat de garantir la mobilitat dels viatgers, Renfe ha establit un pla alternatiu de transport per carretera entre Xàtiva i Alcoi. El pla consta d'autobusos amb capacitat per a 60 passatgers, amb parades intermèdies en Albaida i Ontinyent, dos localitats de la Vall d'Albaida (València), i de microbusos de 30 places que tindran parada en totes les estacions del recorregut.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Diputació de Castelló s'alia amb l'UJI per a lluitar contra el canvi climàtic" "Albalat dels Sorells celebra un concert en el Dia del canvi climàtic"