Riba-roja tindrà una secció de la Policia Local contra el maltractament animal

També té present crear una protectora d'animals basada en criteris de sacrifici zero
Policia Local en contra del maltractament animal | Bombers de València

A causa de l'abandonament i el maltractament animal, l'Ajuntament de la localitat de Riba-roja de Túria, en la comarca del Camp de Túria (València), ha decidit creat una secció especial en la Policia Local que tindrà agents especialitzats en la protecció animal i que s'encarregaran de protegir els animals davant de casos de maltracte i agressions.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', esta iniciativa ha sigut proposada pel partit polític Podem, que ha comptat amb el suport de Compromís, PSPV i l'Esquerra, i amb l'abstenció del Partit Popular, Cs i VOX. A demés, junt a esta nova secció, la localitat també té present crear una protectora d'animals basada en criteris de sacrifici zero.

Amb esta nova secció de la Policia Local de Riba-roja es podrà avisar als jutjats quan hi ha una evidència de fets que puguen constituir un delicte de maltractament animal. D'eixa manera es podran adoptar les mesures adequades per a donar un bon lloc a l'animal abandonat i maltractat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El govern espanyol podria plantejar un canvi amb les jubilacions de viduïtat" "Xirivella celebra la 27ª edició de la Mostra Internacional de Pallassos"