L'Ajuntament de Sagunt obri el pla莽 d'inscripci贸 per als cursos formatius d'Educaci贸 en el Temps Lliure

El consistori posa en marxa quatre cursos per a millorar la formaci贸 dels j贸vens
El curs de monitor t茅 un cost de 140 euros i el de director ser脿 de 200 euros | Ajuntament de Val猫ncia

La regidoria de Joventut i Inf脿ncia de l'Ajuntament de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (Val猫ncia), a trav茅s del seu servici d'Escola P煤blica d'Animaci贸 Morvedre, posar脿 en marxa quatre cursos per a millorar la formaci贸 de les persones j贸vens que obtinguen algunes titulacions concretes que els serviran per a la busca d'ocupaci贸.

De moment, obri el termini per a dos cursos, el de Monitor de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil, i el de Director d'Activitats de Temps Lliure. El primer d'ells, el de monitor, es far脿 en dos fases, una intensiva els dies laborables no lectius de Nadal i alguns dissabtes fins al 6 de febrer.

D鈥檃ltra banda, el curs de director 茅s un curs de nivell superior per a coordinar, dirigir i planificar projectes d'educaci贸 en temps lliure i per al que es requerix tindre el curs de monitor o equivalent. Es far脿 els dissabtes entre el 17 d'octubre i el 27 de mar莽 i es tracta d'una titulaci贸 pareguda a la d'animador juvenil.

Dos cursos monogr脿fics o jornades

Els dos cursos tenen ja oberta la preinscripci贸 online des del 7 de setembre fins al 7 d'octubre, el de director i fins al 29 de novembre el de monitor. Una volta acabada la preinscripci贸, les persones seleccionades es matricularan i procediran al pagament. El curs de monitor t茅 un cost de 140 euros i el de director ser脿 de 200 euros.

Paral路lelament, l'Escola d'Animaci贸 de la regidoria oferix dos cursos monogr脿fics o jornades. El primer d'ells, el curs monogr脿fic d'oci educatiu inclusiu per a monitors, 茅s un curs dirigit a persones que estan treballant o interessades en l'educaci贸 en el temps lliure i tractar脿 sobre el concepte de diversitat funcional i l'adaptaci贸 de les activitats i les estrat猫gies a l'hora d'oferir un oci educatiu inclusiu. El curs s'inicia divendres que ve, 18 de setembre, i tindr脿 una duraci贸 de 20 hores, amb un cost de 34 euros.

Finalment, la jornada t猫cnica que oferix la regidoria ser脿 per a obtindre el carnet de manipulador d'aliments per a monitors d'oci i temps lliure, i es far脿 dissabte que ve, 26 de setembre. El termini per inscriure's en el lloc web鈥 ja est脿 obert i finalitza el pr貌xim 25 de setembre, amb un cost de 14 euros.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Atenci贸: Pugen els contagis per coronavirus en Espanya" "Novetats coronavirus: 45 brots valencians m茅s"