Salut Pública reassigna un brot tres voltes: primer Sant Joan d'Alacant, després Alacant i finalment Elx

L'Ajuntament d'Alacant ha manifestat el seu malestar per la «falta de comunicació» amb la Conselleria de Sanitat
La Conselleria ha reassignat el brot d'Elx tres voltes | Cedida

Salut Pública ha comunicat a l'Ajuntament d'Alacant que les proves fetes als treballadors d'un pub de la platja de Sant Joan de la ciutat han donat negatives i explica que el local ha sigut objecte d'este estudi perquè alguns afectats d'un brot de Covid-19 detectat en Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), havien visitat en grup l'establiment, pel que va posar en marxa el protocol preventiu habitual de seguiment. A la llum del resultat de les anàlisis, no se li pot atribuir a este local «el brot detectat en Elx».

En una comunicació rebuda a última hora de la vesprada del dijous per l'Ajuntament d'Alacant, des de la direcció de Salut Pública d'Alacant es dona compte de què tots els estudis fets en el pub han eixit negatius, pel que no s'ha d'aplicar cap mesura sobre el mateix o els seus empleats, més allà de què el públic acudisca seguint les mesures ordinàries de seguretat establides per a esta classe d'espais.

Malestar de l'Ajuntament d'Alacant

Fonts del consistori alacantí han expressat el seu malestar pel que han qualificat de «falta de comunicació» amb la Conselleria de Sanitat.

Prèviament, la informació facilitada a través d'un comunicat per la Conselleria de Sanitat assegurava que «s'havia comprovat que el brot assignat» en un primer moment a la població de Sant Joan d'Alacant «pertany a la platja de Sant Joan d'Alacant».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Avís de Sanitat sobre el brots relacionats amb l'oci nocturn" "Cullera demana més control de les mesures del Covid-19 en els locals nocturns d'oci"