Sánchez demana precaució: «El virus no ha desaparegut, hem de conviure durant la desescalada»

El president espanyol ha compregut este migdia en la Moncloa per a assegurar que «l'estat d'alarma funciona»
Pedro Sánchez | ACN

 

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha compregut este migdia en la Moncloa per a assegurar que «l'estat d'alarma funciona», ja que d'eixa manera ho demostren les últimes dades sobre les defuncions per coronavirus en Espanya. El president, en esta línia, s'ha referit a la digitalització, la transició ecològica, l'enfortiment del sistema educatiu, l'impuls de la ciència, el fet de millorar el mercat de treball i un sistema fiscal més fort com a motors espanyols per a poder superar la crisi. 

 

Sánchez al·ludix a la cogovernança entre CCAA

Sánchez, que ha donat les «gràcies» a la societat espanyola per com ha afrontat este estat d'alarma, ha parlat també d'una desescalada «asimètrica», «gradual» i «coordinada pel govern d'Espanya i cogovernar amb les comunitats autònomes». «La desescalada serà guiada per la prudència», ha comentat un Sánchez que ha parlat del risc que hi ha de tornar al confinament sinó es complixen els criteris de sanitat de la desescalada. 

 

«El virus no ha desaparegut, hem de conviure durant la desescalada», ha dit. Sánchez, qui finalment també ha demanat precaució a totes les regions que dilluns enceten la fase 1. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!