Els sanitaris detecten que els alumnes dels centres educatius valencians no usen bé la mascareta

La Conselleria de Sanitat ha creat unes infografies per a ser repartides pels centres educatius
S'insistix en què la mascareta és obligatòria a partir dels 6 anys | iStockPhoto (lithiumcloud)

La Conselleria de Sanitat ha alertat als centres educatius sobre el mal √ļs que es fa all√≠ de la mascareta. Per aix√≤, esta setmana s'ha enviat una infografia dirigida a col¬∑legis i instituts amb recomanacions que diuen que ha de tapar el nas i la boca, no s'ha de llevar per a parlar o tossir, ha de ser usada sempre pel mateix costat i s'ha de llevar de les gomes, evitant tocar la tela. 

Segons explica 'Informaci√≥n', estos documents en forma d'infografia han de penjar-se en els centres escolars a on puguen ser visibles per a impulsar l'√ļs adequat de les mascaretes tant en les instal¬∑lacions educatives com fora d'elles. 

Despr√©s d'observar el bon resultat que estan donant les mesures contra el coronavirus aplicades en les aules, Sanitat vol evitar que els contagis produ√Įts fora del centre tinguen incid√®ncia dins d'ell. Tamb√© recorden que les decisions sobre els processos d'a√Įllament o de quarantena de l'alumnat corresponen als centres de salut i no a les direccions de col¬∑legis i instituts.

A demés, s'insistix en què la mascareta és obligatòria a partir dels 6 anys i que s'ha de continuar respectant la distància de 1,5 metres en totes les instal·lacions educatives, tant per part dels alumnes com dels professors.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"La policia busca una foto d'Antonio Anglés d'abans de fugir del vaixell" "Atenció: Més de 7.500 nous contagis en Espanya"