Sanitat suspendrà eixides i visites en residències de majors en zones amb alta incidència de coronavirus

Ana Barcel√≥ ha incidit en qu√® ¬ęel major percentatge d'ingressos continua estant entre les persones majors¬Ľ
El 54,4% dels casos relacionats amb brots de coronavirus es donen en persones entre 15 i 34 anys | Pixabay

La Conselleria de Sanitat podr√† suspendre visites i eixides en resid√®ncies si un estudi epidemiol√≤gic de la situaci√≥ en el municipi, comarca o departament de salut ho suggerix d'esta forma.

El departament que dirigix Ana Barcel√≥ publicar√† en breu una resoluci√≥ que permetr√† suspendre les visites i eixides, ¬ęsempre justificat per un estudi epidemiol√≤gic¬Ľ, tal com ha explicat la consellera este dijous en roda de premsa.

La suspensi√≥ es far√† a trav√©s d'una resoluci√≥ concreta per a cada centre i dependr√† de la incid√®ncia del virus en eixe moment en l'√†rea determinada. No obstant aix√≤, Barcel√≥ no ha especificat que s'estiguen fent informes sobre una determinada zona de moment.

Tamb√© ha manifestat que no hi ha cap l√≠mit de casos de coronavirus a partir del que es considerar√† la suspensi√≥, sin√≥ que es far√† ¬ęquan consideren els especialistes¬Ľ.

Barcel√≥ ha detallat que el 54,4% dels casos relacionats amb brots de coronavirus es donen en persones entre 15 i 34 anys, per√≤ ha incidit en qu√® ¬ęel major percentatge d'ingressos continua estant entre les persones majors¬Ľ.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Els 18 nous brots de coronavirus en el territori valencià" "Els dos grafitis del rei emèrit en el centre de València"