Sanitat habilita l'antiga escola d'infermeria de la Fe de València per a acollir a pacients lleus per Covid-19

L'hospital de campanya de la Fe obrirà a les vesprades per a fer les proves PCR
Un nou espai per als pacients lleus infectats per la malaltia | Generalitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha habilitat l'antiga escola d'infermeria de la Fe de València per a acollir a pacients lleus amb l'objectiu de descongestionar els hospitals de malalts que no mostren un quadre clínic complex..

Tal com ha informat Sanitat a través d'un comunicat,  Mariam García Layunta,la directora general d'Asistència Sanitaria ha assenyalat que d'esta forma «s'aconseguirà més capacitat en els centres hospitalaris de la ciutat de València». Estes instal·lacions comptaran amb un total de 166 llits i una dotació de personal sanitari que aportaran els diferents departaments de salut de València. La dotació prevista inicialment contempla 13 facultatius, 75 infermeres, 75 TCAE, 10 zeladors i el personal administratiu que siga necessari per a la gestió d'este espai sanitari.

Per part seua, l'Hospital La Fe de València ha incorporat un nou torn per a la recollida de mostres PCR a l'hospital de campanya que se situa al costat de les seues instal·lacions. L'objectiu és atendre la demanda actual de proves d'una forma més àgil. Este nou horari es destinarà, principalment, per a la realització de proves en l'àmbit educatiu, facilitant així l'accés als pares amb els seus fills. L'hospital de campanya.de la Fe obrirà a les vesprades per a fer les proves PCR.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les veïnes de València ja tenen camisetes per als seus fans incondicionals" "Gandia aprova els dies festius locals del 2021"