Sanitat prorroga set dies més el confinament de Benigànim

Les mesures entraran en vigor el dimarts
Una setmana més de confinament en Benigànim | Viquipèdia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha prorrogat durant 7 dies més les mesures excepcionals adoptades per al municipi de Benigànim, en la Vall d'Albaida (València), a conseqüència de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19 i després d'analitzar els informes epidemiològics sobre la incidència del virus.

La consellera, Ana Barceló, ha assenyalat que «continuaran estant vigents les mesures en el municipi una setmana més per a salvaguardar i protegir la salut de tots els veïns i evitar la propagació del virus». La titular de Sanitat ha ressaltat que «la situació epidemiològica ha millorat, encara que no prou com per a alçar les mesures adoptades per a la contenció i prevenció del virus».

D'esta manera, a través d'una nova resolució, es torna a precisar que el confinament és perimetral a la població de Benigànim, permetent-se, en tot cas, la circulació de persones residents dins del municipi; s'establix fins a un màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar i els actes de culte es faran fins a un terç de la capacitat dels llocs, sempre respectant les normes de seguretat d'ús de la mascareta i distanciament social. La resolució entrarà en vigor a partir de les 00.00 hores del dimarts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Més de 2.000 casos de Covid-19 en 193 municipis valencians en els últims 3 dies" "Albalat dels Sorells presenta nou cronista"