La Terrassa d'Estiu de Burjassot entra en juliol amb 'Onward', el més nou i esperat de Pixar

Esta primera pel·lícula es projectarà del 3 al 5 de juliol
Del 3 al 5 de juliol es projectarà 'Onward' | Wikipèdia

La Terrassa d'Estiu de Burjassot, en la comarca de l'Horta Nord (Vakència), que ha obert les seues portes al millor cine per a tota la família i amb totes les mesures de prevenció i seguretat en matèria sanitària, oferix una nova pel·lícula per al primer cap de setmana de juliol. Es tracta d''Onward', el més nou de Pixar, una pel·lícula per a públic familiar que es projectarà del 3 al 5 de juliol, a les 22.30 hores, en l'Auditori de la Casa de Cultura.

Per a comprar les entrades, que tenen un preu únic de 4 euros, es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta en l'Auditori de la Casa de Cultura.

La pel·lícula, d'animació i fantasia, està recomanada per a xiquets a partir de sis anys. La història trasllada als espectadors a un món de fantasia suburbana, a on dos germans elfos adolescents, Ian i Barley Lightfood, s'embarquen en una aventura en la que es proposen descobrir si existix un poc de màgia en el món que els permeta passar un últim dia amb son pare, que va morir quan ells eren encara molt xicotets.

'Onward' va arribar als cines poc abans de la crisi del coronavirus, pel que molts seguidors de la factoria Pixar es van quedar sense poder vore, en pantalla gran, la història de dos germans elfos que mouran cel i terra per a tornar a vore a son pare mort anys arrere. Ara és el moment de poder disfrutar d'ella, a l'aire lliure i en la pantalla gran de Burjassot.

La pròxima setmana , hi haurà programació de cine en la Terrassa d'Estiu de dimecres a diumenge i dos pel·lícules diferents: 'Cazafantasmas', el 8 i el 9 de juliol i 'Hasta que la boda nos separe', del 10 al 12 de juliol.

En la Terrassa d'Estiu, l'Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 localitats. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social d'1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l'Auditori que, a demés, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques.

L'Auditori de la Casa de Cultura a on se celebra l'Escola d'Estiu compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passa un vídeo que reproduirà les recomanacions.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Seguixen pujant els contagis per coronavirus en Espanya" "Última hora coronavirus: Baixen els contagis en el territori valencià"