Torna el mercat ambulant de Burjassot este dimecres

Plaça de l'Ajuntament de Burjassot | Ajuntament de Burjassot

 

Després de les pertinents faenes d'adequació i seguint en tot moment les recomanacions i les normes marcades per l'autoritat competent, la plaça de l'Ajuntament de Burjassot, en l'Horta Nord (València), tornarà a acollir el mercat ambulant dels dimecres des d'esta mateixa setmana.

 

Un mercat que, tal com establix la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a proposta de la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, durant l'estat d'alarma provocat per la COVID-19, comptarà amb llocs d'alimentació i amb aquells que oferixen productes de primera necessitat.

 

Des de la Regidoria de Mercats, dirigida per Rosa Coca, s'està treballant a contrarellotge per a que tot estiga disposat este dimecres, 6 de maig, per a la tornada dels citats llocs que sumen 12 comerços en total. D'esta manera, comptant també amb l'ajuda de la Brigada Municipal d'Obres, encarregada de disposar els punts de llum en la plaça, el dimecres el Mercat ambulant estarà en el seu horari habitual, a partir de les 09.00 del matí.

 

Una única entrada i eixida

Es crearà un recinte, delimitat per tanques que tindrà una única entrada i eixida, situada pròxima a la porta de l'Ajuntament. A demés, s'establiran les pertinents distàncies de seguretat tant entre llocs com entre el lloc i els seus clients, i gels desinfectants en l'accés i eixida del mercat i els deguts contenidors o papereres.

 

Per a l'alcalde de Burjassot, Rafa García, «la posada en marxa del mercat ambulant este dimecres és un pas més per a continuar donant el millor servici als ciutadans i ciutadanes de Burjassot, i la possibilitat de continuar reprenent l'activitat comercial per part dels comerciants. De la mateixa forma, els llocs que muntaran este dimecres han col·laborat d'una manera molt activa per a fer possible la seua tornada al treball i, des de l'Ajuntament, hem fet el possible per a que puguen exercir la seua activitat. Agraïm enormement la seua labor».

 

Des del consistori expliquen que és molt important que totes aquelles persones que vagen a fer les seues compres en el mercat ambulant mantinguen les distàncies de seguretat dins del recinte i estiguen en el mateix el temps indispensable per a fer les seues compres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!