Una urbanització de la platja del Puig tanca les zones comunes en detectar-se dos casos de coronavirus

L'Ajuntament ha enviat un missatge de «tranquil·litat» als veïns
La urbanització ha decidit tancar les zones comunes durant tres dies | Google Maps

La urbanització de Medicalia de la platja del Puig de Santa Maria, en la comarca de l'Horta Nord, ha tancat les seues zones comunes, inclosa la piscina, durant tres dies, després de confirmar-se dos casos de coronavirus entre els residents.

L'Ajuntament de la localitat ha volgut enviar un missatge de «tranquil·litat» als veïns, donat que es tracta de dos persones que estiuegen en la localitat i que estan fent el corresponent confinament domiciliari en sa casa d'origen, pel que no quedaran registrats com a casos positius en el municipi.

A pesar d'això, este mateix dimarts, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les dades de la pandèmia del coronavirus per municipis, en les que es poden vore tres nous casos registrats en esta localitat de l'Horta.

D'altra banda, segons arreplega 'El Meridiano', la urbanització també ha volgut tranquil·litzar als veïns, ja que estes dos persones van accedir a la piscina per última volta el 5 d'agost «i durant tot este temps s'han complit les normes de neteja i desinfecció de manera continuada i permanent».

De totes maneres, la urbanització a decidit tancar durant tres dies — ahir, hui i demà— les instal·lacions comunes, per a una desinfecció completa. A demés, la urbanització ha establit un dispositiu este estiu per a poder controlar els banyistes de cada dia i poder rastrejar possibles casos en cas de detectar-se algun positiu en Covid-19.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Totes les mesures anticovid-19 que entren hui en vigor en el territori valencià" "El brot més gran de Zamora es va originar en el territori valencià"