València deixa a Sanitat els centres d'activitats per a majors per a la vacunació contra el Covid-19

L'objectiu √©s ¬ędiversificar i descongestionar els centres de salut i hospitals¬Ľ
Els espais que deixa l'Ajuntament de València per a fer més ràpida la vacunació | iStockPhoto (Teka77)

L'Ajuntament de Val√®ncia ha posat a la disposici√≥ de Sanitat els centres municipals d'activitats per a persones majors i habilitar els espais situats en diferents punts de la ciutat com a centres de vacunaci√≥ contra el Covid-19. L'objectiu √©s ¬ędiversificar i descongestionar els centres de salut i hospitals, perqu√® la vacunaci√≥ siga d'una manera m√©s √†gil, seguint els protocols de seguretat de distanciament i aforament¬Ľ.

Ho ha anunciat la regidora d'Envelliment Actiu, Pilar Bernab√©, que ha avan√ßat que este dimecres comen√ßar√† la campanya de vacunaci√≥ en els centres de dia municipals destinada a les 520 persones usu√†ries i a les 166 treballadores. Els primers centres a iniciar la vacunaci√≥ dem√† s√≥n els de Tres Forques i Centelles. ¬ęHem estat treballant amb Sanitat per a establir els protocols per qu√® al voltant de 700 persones vinculades a centres siguen vacunades¬Ľ, ha afirmat l'edil.

Pel que respecta a la cessi√≥ dels centres d'activitats, Bernab√© ha recordat que ara estan tancats i ha assegurat que s√≥n ¬ęespais amplis i controlats pels servicis municipals, pel que reunixen les condicions perqu√® puguen ser usats com a espais segurs en la campanya de vacunaci√≥ del Covid-19 per a la poblaci√≥ en general¬Ľ.

En concret, en esta primera fase, l'Ajuntament de Val√®ncia ja ha cedit quatre centres d'activitats per a majors (CMAPM) per a la campanya de vacunaci√≥. Es tracta dels de Sant Pau, Vivers, Marxalenes i Salvador All√®n. En eixos centres, segons ha explicat ¬ęja s'estan fent les adequacions necess√†ries per a la futura posada en marxa de la vacunaci√≥¬Ľ.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"S'organitza la 1a Recollida Solidària d'aliments a benefici de la Creu Roja en Oliva" "Una desena de guàrdia civils d'Alacant van rebre la vacuna del Covid-19 irregularment"