València tindrà 5 canals per a fer activitats aquàtiques en les platges

La duració dels canals serà, com a mínim, fins al 15 de setembre
Canals aquàtics en diferents platges valencianes, com la Malva-rosa | Wikipedia

La ciutat de València comptarà des d'esta mateixa setmana amb cinc canals nàutics per a fer activitats aquàtiques en les platges del Perellonet, la Malva-rosa, el Cabanyal i Pinedo segons ha informat la regidora d'Esports, Pilar Bernabé, este dilluns.

Cinc canals que permetran fer diferents deports aquàtics i que estaran oberts fins al pròxim 15 de setembre, excepte l'abalisament de la platja de Pinedo que es mantindrà fins al 15 d'octubre, sent el canal que més prolonga el seu període operatiu.

Pilar Bernabé ha destacat que «deports tan sol·licitats i amb tanta afició en la ciutat de València, com és el cas del kite surf, es podran fer en la platja del Perellonet». En concret, serà en la part nord de la platja. De la mateixa manera, el canal nàutic, que l'any passat se situava en esta zona, passarà a localitzar-se en la zona situada en el sud de la Gola del Perellonet.

Canals amb més de 80 metres d'amplitud

«Un any més, la platja urbana del Cabanyal també oferirà la possibilitat de practicar deports nàutics al costat de l'Espigó de la Marina de València», ha destacat la regidora, que ha afegit que «estarà a la disposició de les persones usuàries fins al 15 de setembre».

També ha explicat que la platja del Perellonet i la platja de la Malva-rosa també comptaran amb canals per a les activitats nàutiques. Un se situarà en la platja de la Malva-rosa, situada enfront del Pavelló Municipal Malva-rosa, i un altre en la platja del Perellonet, situada en el sud de la Gola.

A demés, estarà el canal de la platja de Pinedo que estarà obert fins al 15 d'octubre i compta amb una amplitud de 80 m i se situa a una distància de 400 m de l'espigó. La Fundació Esportiva Municipal ha sol·licitat l'autorització per al muntatge d'estos cinc canals nàutics, segons el que es disposa en l'autorització de la Demarcació de Costas a València de 16 de maig de 2019, per a la pràctica d'activitats nàutiques d'este estiu 2020.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram