WhatsApp deixarà de funcionar en una gran quantitat de mòbils

L'aplicació de missatgeria ha confirmat que les noves actualitzacions no serviran per a les versions antigues d'Android i iOS, i en tots els telèfons de Windows Phone.
Les noves actualitzacions de WhatsApp seran incompatibles amb una gran quantitat de telèfons | Cedida

 

Quasi des de la seua creació, WhatsApp es va convertir en una de les aplicacions més utilitzades en tot el món. Uns 1.500 milions de persones s'han descarregat en algun moment esta aplicació de missatgeria en el seu telèfon mòbil. Però esta xifra es vorà reduïda d'ací uns mesos, després de què la companyia, que pertany a Facebook, haja confirmat que deixarà de funcionar en aquells mòbils que utilitzen el sistema operatiu Windows Phone.

Serà a partir del 10 de desembre quan els propietaris d'un mòbil dissenyat per Microsoft no podran utilitzar l'aplicació. En el blog, WhatsApp va confirmar que ja no desenvoluparia l'aplicació per a este sistema i que segurament «algunes característiques poden deixar de funcionar en qualsevol moment».    

Alguns mòbils amb Android i iOS també es voran afectats

Caldrà esperar, per tant, fins a finals d'any per a vore si este fet provoca l'afonament definitiu d'esta marca de dispositius. L'aposta per la telefonia mòbil per part de Microsoft no va tindre èxit entre el públic però tampoc entre els dissenyadors d'aplicacions des dels seus inicis, l'any 2010. La pròpia empresa confirmava este mes de gener que deixaria d'actualitzar el seu software i, segons 'Metro', recomanaven als seus usuaris la compra d'un telèfon amb Android o iOS.

Antigues versions de l'Iphone i altres mòbils es veuran afectats | València Diari

 

Tot i això, els dos principals sistemes operatius també voran restringida la presència de WhatsApp en les seues versions més antigues a partir de l'1 de febrer de l'any que ve. La mesura afectarà a tots els aparells que funcionen amb una versió anterior a l'Android 2.3.7, i als Iphone amb un sistema inferior a l'iOS 7.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Polèmica mesura del Suprem amb el cos de Franco" "ESCÀNDOL: Possible partit del VCF arreglat en Primera"