Ximo Puig afirma que la mascareta és obligatòria encara que no s'impose el seu ús

També ha destacat que la mascareta és dels instruments més eficaços per a evitar la transmissió del virus
Ximo Puig en roda de premsa | Youtube

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que no es qüestiona l'ús de la mascareta, que «és absolutament necessari», i ha considerat que «més enllà que es vaja a una obligatorietat normativitzada», el que ha d'existir és responsabilitat per part de tota la població.

En declaracions als periodistes després de conéixer, en l'Hospital de La Fe de València, el nou equip de diagnòstic de coronavirus per a fer proves PCR de manera massiva, Puig ha afirmat que no es pot posar «a una persona vigilant permanentment el que fa cada ciutadà».

«L'obligatorietat no està en discussió»

Per eixe motiu, Ximo Puig ha apel·lat a la responsabilitat «concèntrica» i de «cada un de nosaltres». A demés, ha posat l'accent que l'obligatorietat «no està en discussió» en el territori valencià, independentment de les decisions que es puguen prendre.

També ha destacat que la mascareta és dels instruments més eficaços per a evitar la transmissió del virus i ha cridat a «adoptar un exercici més important que qualsevol obligació: la corresponsabilitat».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora coronavirus: Pugen els contagis en el territori valencià" "Última hora: Es disparen els contagis per coronavirus en Espanya"