Ana Julia podria haver enverinat a Gabriel dos voltes abans de matar-lo

Ana Julia Quezada declara en el juicio con jurado por el crimen de Gabriel Cruz

Ana Julia Quezada ha confessat haver matat a Gabriel | Europa Press (Rafael González)

 


Rebre les notícies de València Diari

Duríssimes novetats sobre el crim de Gabriel Cruz. Durant el segon dia de juí per la mort del xiquet a mans d’Ana Julia Quezada el passat 27 de febrer de 2018, l’advocat de l’acusació, Francisco Torres, ha afirmat que l’autora confessa hauria intentat enverinar al menor en dos ocasions durant un mes, abans de cometre l’assassinat.

 

Hauria buscat plantes mortals en YouTube

Torres ha recordat que Gabriel es va posar malalt dos voltes durant l’últim mes abans de morir, amb vòmits i dolor abdominal, després d’haver passat el dia amb son pare i l’acusada, que no ha volgut dir res al respecte. L’advocat ha insinuat que els problemes que va tindre el menor, com també la seua iaia, haurien sigut causats per una sèrie de plantes verinoses. 

 

De fet, ha mostrat una busca que Ana Julia va fer a través de YouTube en el seu ordinador, sobre «les deu plantes més mortals del món». Ella ha descartat en tot moment haver-se interessat per les plantes amb la intenció d’enverinar a ningú. «La meua neboda és esteticista i fa mascaretes amb estes plantes», justificava.

 

Ana Julia nega haver intentat enverinar al xiquet

Ana Julia negava haver utilitzat les plantes verinoses en qüestió i, fins i tot, que Gabriel haguera estat malalt les setmanes prèvies al fatídic 27 de febrer. Però la seua pròpia filla, que també ha declarat, ha negat esta afirmació de sa mare.

 

El que sí que ha reconegut Ana Julia és que va matar al menor, tot i insistir que el va cremar per accident, «per a què se callara». Assegurava també no haver sigut capaç de confessar els fets i que, després dels dotze dies de busca del xiquet, va desenterrar el cos i el va portar a sa casa en la localitat de Vícar, amb la intenció, segons diu, de suïcidar-se.

 

També pots llegir…

 

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies