Caixa Popular sorteja 10.000 euros entre les persones que domicilien la seua nòmina

Totes les persones que domicilien la nòmina en l'entitat entraran en el sorteig
Imatge de la campanya 'T'hem nominat' | CAIXA POPULAR

Canviar la domiciliació de la nòmina no és una cosa en la que solem pensar cada dia, però... I si pogueres guanyar 10.000 euros només per fer-ho? Caixa Popular ha tret la campanya 'T'hem nominat', amb la que et pots convertir en deumileurista.

Cada persona que domicilie la seua nòmina en Caixa Popular entrarà en un sorteig per a poder guanyar els 10.000 euros. La data màxima per a poder fer l'operació és el pròxim 16 de desembre i el sorteig es farà davant d'un notari en gener del 2020, en el que es triarà un guanyador i un suplent.

Qui pot ser l'afortunat?

Poden participar en el sorteig totes les persones, majors d'edat, que domicilien la seua nòmina en un compte de Caixa Popular entre el 16 de setembre i el 16 de desembre de 2019. A més, el participant haurà de ser el titular d'este compte.

Tot i això, cal tindre en compte que no entraran en el sorteig els treballadors de Caixa Popular ni els clients que no tinguen domiciliada la seua nòmina en Caixa Popular.

Com sabré si he guanyat?

L'entitat es posarà en contacte amb el guanyador a través de correu electrònic amb un màxim de dos intents. Si Caixa Popular no obté resposta per part del seleccionat en cinc dies naturals des de la primera volta que s'intenta contactar amb ell, el premi serà per al guanyador suplent.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Interfunerarias, més de 100 anys d'experiència arriben a València" "eFuneraria, la primera funerària 100% online arriba a València"