Alerta alimentària a Espanya: retiren esta popular xocolata i demanen que no es consuma

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha detectat la presència d'un al·lergogen no declarat en unes barretes fabricades a Alemanya

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha emés una alerta per la presència d'al·lergògens no declarats en un producte venut al nostre país. És la tercera en el que va de setmana després de la qual va afectar unes neules dolces i a unes galetes de la marca Jumbo.

La notificació ha sigut traslladada per les autoritats Sanitàries d'Alemanya

En este cas, una notificació traslladada per les autoritats sanitàries d'Alemanya a través de la Xarxa d'Alerta Alimentària Europea (Rasff) ha advertit de la presència de cacauet no declarat en l'etiquetatge d'unes populars barretes de xocolata de la marca Vantastic Foods.

Producte destruït

Segons la informació de la qual disposa la Aesan, que depén directament del Ministeri de Consum, el producte hauria estat distribuït en les comunitats autònomes de Catalunya, Galícia i Madrid.

Verificar la retirada del producte

Així, amb la intenció que cap consumidor al·lèrgic al cacauet puga veure's afectat per esta alerta, la Aesan ha traslladat a les autoritats competents en estes regions la informació de la qual disposa perquè es verifique la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització.

Mesura de precaució

Com és habitual, l'agència ha demanat que, "com a mesura de precaució", aquelles persones que siguen al·lèrgiques al cacauet i tinguen el producte en el seu poder s'abstinguen de consumir-lo. "El consum d'este producte no comporta cap risc per a la resta de la població", finalitza el comunicat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Consells d'OCU per a les compres del Black Friday" "Compara los Préstamos Personales de España"