El sorteig de la Bonoloto deixa un premi en Benicàssim

Ha sigut un dels tres principals premis en Espanya
L'administració de Benicàssim ha repartit el premi més alt de la Bonoloto del divendres | Google Maps

Vora un mes despr√©s de l'√ļltima volta que la Bonoloto va deixar un premi substanci√≥s en el territori valenci√†, la sort ha tornat a repartir-se en casa nostra. I √©s que el sorteig celebrat este divendres 3 de juliol ha deixat un dels tres premis importants de la Bonoloto en la comarca de la Plana Alta.

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

El sorteig d'ahir no ha tingut cap guanyador principal en la primera categoria. Per tant, el pot passa al sorteig seg√ľent. Qui s√≠ han sigut afortunats s√≥n els tres guanyadors de tota Espanya de la segona categoria, que han endevinat cinc dels n√ļmeros de la combinaci√≥ m√©s el complementari. Dos dels tres guanyadors s'han notificat en Catalunya, per√≤ Val√®ncia ha sigut l'autonomia que tamb√© ha sigut tocada per la sort esta jornada.

Concretament, en l'administraci√≥ n√ļmero 1 de Benic√†ssim, en la Plana Alta (Castell√≥), situada en el C/ de Sant Tom√†s, 30. Concretament, 'Loteria Sant Antoni' ha repartit 68.016,28 d'euros corresponents al segon premi. El pot acumulat √©s de 2.500.000 d'euros. I la recaptaci√≥ d'ahir ha pujat a 2.642.861 euros. La combinaci√≥ guanyadora ha sigut:

2 - 21 - 25 - 34 - 39 - 44

Complementari: 22

Reintegrament: 8.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"El sorprenent motiu per a no comprar melons d'alger i de tot l'any tallats" "El que han pagat uns clients per un simple kebab"