El sorteig de la Bonoloto deixa un premi en Benic脿ssim

Ha sigut un dels tres principals premis en Espanya

L'administraci贸 de loteria Sant Antoni de Benic脿ssim
L'administraci贸 de Benic脿ssim ha repartit el premi m茅s alt de la Bonoloto del divendres | Google Maps

Vora un mes despr茅s de l'煤ltima volta que la Bonoloto va deixar un premi substanci贸s en el territori valenci脿, la sort ha tornat a repartir-se en casa nostra. I 茅s que el sorteig celebrat este divendres 3 de juliol ha deixat un dels tres premis importants de la Bonoloto en la comarca de la Plana Alta.

El sorteig d'ahir no ha tingut cap guanyador principal en la primera categoria. Per tant, el pot passa al sorteig seg眉ent. Qui s铆 han sigut afortunats s贸n els tres guanyadors de tota Espanya de la segona categoria, que han endevinat cinc dels n煤meros de la combinaci贸 m茅s el complementari. Dos dels tres guanyadors s'han notificat en Catalunya, per貌 Val猫ncia ha sigut l'autonomia que tamb茅 ha sigut tocada per la sort esta jornada.

Concretament, en l'administraci贸 n煤mero 1 de Benic脿ssim, en la Plana Alta (Castell贸), situada en el C/ de Sant Tom脿s, 30. Concretament, 'Loteria Sant Antoni' ha repartit 68.016,28 d'euros corresponents al segon premi. El pot acumulat 茅s de 2.500.000 d'euros. I la recaptaci贸 d'ahir ha pujat a 2.642.861 euros. La combinaci贸 guanyadora ha sigut:

2 - 21 - 25 - 34 - 39 - 44

Complementari: 22

Reintegrament: 8.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari