Novetats Zara: noves talles entren en acció

La firma ha inclòs una gamma nova de talles més àmplia en resposta a la demanda de les clientes
El canvi més gran del logo de Zara des de la seua fundació l'any 1975 | Zara

 

Zara té previst que este 2019 siga el seu any. La firma de roba de preu reduït està realitzant molts canvis des que s'ha encetat l'any, començant amb la modificació del seu logo, que és la més gran des de la seua creació l’any 1975, fins a arribar a les millores en l’experiència de compra, les quals s’han afegit a la seua botiga digital, passant per novetats com la inclusió d’una col·lecció ‘genderless’.

A més a més, fa poc que Zara va llançar un desafiament nou per a atraure talent jove del camp de la tecnologia que va batejar amb el nom ‘Zara Data Challenge’; a això se li suma el llançament constant d’edicions limitades que s’han agotat en pocs dies.

Millores en les talles

A propòsit d'això, ara Zara fa un pas més i afig una millora amb què pretén democratitzar encara més la seua marca i que, d’esta manera, no hi haja ningú que no puga dur els seus dissenys perquè no li encaixen les talles existents. I és que han aparegut noves i diferents talles en algunes de les peces que la firma té a la venda, fent realitat les demandes que moltes consumidores feien a Zara des d'anys arrere.

 

Brusa de Zara disponible en talles des de la XS fins a la XL | ZARA

 

Diferents vestits d’esta temporada ja porten inclosos els canvis i, tal com es pot comprovar, les talles van des de la XS a la XXL; en altres ocasions, van de la XS a la XL, superant d'eixa manera la barrera de les típiques 3 talles: S, M, L.

 

Vestit de Zara en talles des de la XS fins a la XXL | Zara

 

A més a més, hi ha una falda de volants que incorpora una nova talla, la qual podria ser una prova pilot per a vore com seria la nova distribució de talles per part de la firma. Les talles de la falda són: XS-S, S-M, M-L i L-XL, unes talles que responen a un intent d'adaptar-se millor a les siluetes de les clientes i que més consumidores puguen lluir l'estil Zara.

Noves talles a Zara: XS-S, S-M, M-L i L-XL | Zara

Però estos canvis tardaran en arribar a totes les col·leccions, ja que gran part de la temporada es troba encara en les típiques talles S, M i L. A pesar de tots, amb estes novetats, Zara es posa al capdavant d'un canvi de mentalitat molt positiu que amb el temps podria estendre's a tot el seu vestuari, fent que totes les consumidores puguen disfrutar d'una marca de preu reduït amb estil, independentment de la seua silueta o talla.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Nova oferta de treball de Mercadona per a impulsar la seua secció de menjar preparat" "Mercadona oferix alguns dels regals més especials pel dia de la mare"