Primark trau una nova col·lecció per a celebrar el Dia de l'Orgull LGTBI

La firma de baix cost ha volgut homenatjar el col·lectiu LGTBI amb una col·lecció anomenada 'Proud Campaign' per a lluir hui 28 de juny, Dia de l'Orgull
La firma de baix cost mostra el seu suport al col·lectiu LGTBI amb esta col·lecció | Primark

 

El divendres 28 de juny se celebra el Dia Internacional de l’Orgull i les marques han tret col·leccions per a mostrar el seu suport a la comunitat LGTBI en un dia tan especial. Converse, Ralph Lauren o Levi’s ja s’han unit a les marques que commemoren el dia de l’Orgull amb roba especial per a l’ocasió. Primark, la firma de baix cost per excel·lència, no podia quedar-se arrere, i acaba de traure la seua col·lecció en honor al col·lectiu LGTBI que ha deixat tot el món sorprés per la seua originalitat.

D’esta manera, Primark ha volgut estampar pantalons, camisetes i vestits amb els colors de la bandera de l'arc de Sant Martí, conseguint una roba reivindicativa i divertida a la volta, i que vestirà a tots els qui vullguen homenatjar este col·lectiu durant la festa de l’Orgull.

 

La tendència 'Tie Dye', protagonista del Dia de l'Orgull

La tendència 'Tie-dye', molt present en esta col·lecció | Primark

 

A la 'Proud Campaign' no li podia faltar la tendència de l'estiu: els dissenys 'tie-dye'. En colors rosa, blau i groc, els podràs trobar sobretot en 'shorts' texans que, amb els seus colors plens de contrastos, enamoraran a tots.

Camisetes acolorides

La camiseta més reivindicativa de la col·lecció | Primark

 

Les camisetes són les protagonistes d'esta col·lecció per a reivindicar els drets del col·lectiu LGTBI. Camisetes plenes de colors i, la més reivindicativa de totes, una amb fondo blanc i amb la bandera de l'arc de Sant Martí com a emblema central, a on es pot llegir el missatge «Proud», convertint-se en una camiseta indispensable per a celebrar el pròxim Dia Internacional de l'Orgull. I pots arredonir el teu estilisme adjuntant-li al 'look' una goma del monyo amb els colors de la bandera de l'arc iris o pins de la mateixa col·lecció de Primark.

Els colors de la bandera de l'arc iris són els protagonistes de la col·lecció | Primark

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Conseguix una targeta regal de Primark per valor de 50 euros" "Estos són els primers mòbils que perdran Whatsapp a partir de l’1 de juliol"