Primark llança la seua nova col·lecció d'estiu plena de colors i teixits

La famosa firma aposta per les últimes tendències com els estampats 'tie dye' o els vestits vaporosos.
La temporada d'estiu ja ha arribat a Primark amb tota classe de colors i teixits | Cedida

 

En Primark ja ha arribat l'estiu. La conegudíssima marca de roba 'low cost', que triomfa en tot el món, ha estrenat ja la seua temporada d'estiu i ho fa amb les últimes tendències com els estampats 'tie dye', o els típics vestits vaporosos que no poden faltar en cap armari.

Els monos vaquers, les peces a ratlles, els vestits camisers i tota classe d'accessoris es podran trobar en Primark per a disfrutar com mai de l'estiu. En la nova col·lecció es pot trobat una gran varietat cromàtica que combina amb teixits com el punt.

Un dels monos d'este estiu en Primark | Cedida

Vestits vaporosos i moda juvenil

La tendència dels vestits i peces vaporoses està a l'ordre del dia i en Primark, a més de dissenyar vestits amb este estil, també ho ha fet amb pantalons curts o llargs i amples, per a anar molt còmodament durant els dies de més calor.

Els vestits vaporosos són altre dels punts forts de Primark | Cedida

 

Un altre dels 'must' d'este estiu en Primark és un mono blanc amb inspiració eivissenca que lluïx amb un cinturó del mateix tèxtil que el fa irresistible. Cal recordar que la famosa firma no acota el seu mercat només a un perfil, sinó que intenta oferir roba al millor preu per a totes les edats i etapes de la vida. Per açò, també ha apostat fort pel seu públic més jove creant peces més divertides, esportives i urbanes.

Una de les peces estrella d'esta temporada és un mono blanc | Cedida

 

Primark també oferix un estil més juvenil i urbà | Cedida

 

Finalment, una de les peces de roba més esperades de l'estiu són sempre els biquinis o banyadors. En esta ocasió, Primark ha apostat amb força pels banyadors de cos sancer i per uns biquinis de dos peces on els colors brillants i vius són els protagonistes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Com seran les tendes del futur?" "Aladdin, Avangers i Dumbo per només 2,90€"