Un quilòmetre de terror en PortAventura World

'La Isla Maldita', la gran aposta d'este Halloween, es va inaugurar entre famosos i terrorífics monstres este divendres
Halloween ja ha arribat a PortAventura World | Laia Solanellas

 

Hora de convocatòria: 20.00 hores. A partir d'esta hora en PortAventura World, Halloween ja estava en marxa. Conegudes criatures com Fètid Adams o Beetlejuice esperaven els afortunats —o no— que havien sigut convocats per a la preestrena de la gran atracció d'esta campanya de Halloween a PortAventura World: 'La Isla Maldita'. 

 

 

El parc d'atraccions lluïx com mai, i és que Halloween és un dels moments més esperats per als visitants del ressort. Al voltant de 30.000 carabasses, ratpenats, esquelets gegants, teranyines..., tot està cuidat fins a l'últim detall per a que menuts i grans tinguen una experiència inoblidable en PortAventura World.

 

 

«No tot el món ix amb vida de 'La Isla Maldita!»

Després d'un passeig entre monstres i criatures infernals per l'àrea de la Mediterrània, arriba el moment d'endinsar-se en la gran atracció, 'La Isla Maldita', que ha transformat el parc aquàtic, Costa Caribe, en un lloc infernal, tancant de colp en passar l'estiu. Abans, però, l'espectacle inaugural entre 'celebrities' com Pablo Carbonell, Octavi Pujades o Luján Argüelles, i allí un primer avís: «No tot el món ix amb vida!».

 

Els primers valents s'endinsen en este passatge del terror únic en Europa, i és que compta amb un recorregut d'un quilòmetre, més d'un centenar de pirates morts que han tornat a la vida, una ambientació per als amants del terror i unes caracteritzacions que posen la pell de gallina a més d'un.

 

Un moment de l'espectacle inaugural de 'La Isla Maldita'. | Laia Solanellas

 

Entre crits, pirotècnia, foc, foscor, sons estridents i laments del més allà, els valents que s'endinsen en este passatge del terror van travessant diferents fases de l'experiència, algunes d'elles a l'aire lliure i d'altres en espais tancats, alguns dels quals laberíntics i a on la por es porta a l'extrem

 

Trenta minuts després, aproximadament, els hàbils visitants aconseguixen eixir de 'La Isla Maldita'. La fotografia per al record amb dos zombis-pirates més amables no falta. Ara ja sí, ja poden dir que han sobreviscut a este món caòtic i terrorífic.

 

La 'nineta dels ulls' de PortAventura World

Este passatge del terror és la nineta dels ulls de Fernando Aldecoa, director general de PortAventura World, i Gianfranco Bollini, director d'espectacles, i es nota quan en parlen d'ell. «És un producte pensat especialment per als amants de la por» assegura Aldecoa.

 

«La suma del Halloween familiar de PortAventura i esta novetat, convertixen el ressort en el que té el millor producte de Halloween de tota Europa». Per la seua banda, Bollini explica molt emocionat que «dins el meu cor feia quatre anys que tenia un somni i el parlava habitualment amb Fernando Aldecoa: fer un recorregut fort per a Halloween. Ara, crear el passatge més llarg, més potent i més terrorífic d'Europa, és el meu regal i el de PortAventura per a vosaltres». Un regal que costarà aproximadament un milió d'euros durant tota la campanya de Halloween, que s'allargarà fins al 17 de novembre.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!