Almudena Cid, entre llàgrimes, defensa Christian Gálvez

L'exgimnasta ha dedicat un emotiu missatge a la seua parella durant la seua participació a 'Pasapalabra'
Almudena Cid defensa Christian Gálvez en directe a 'Pasapalabra' | Telecinco

 

Dia especial a 'Pasapalabra'. Una de les convidades del programa del passat dilluns va ser l'exgimnasta i actriu Almudena Cid, actual parella del presentador Christian Gálvez. Aquesta, però, no va ser l'única sorpresa.

Durant l'emissió del concurs de Telecinco, segons ha avançat 'La Coctelera', Cid es va alçar de la seua cadira i es va apropar a Gálvez per dedicar-li unes boniques paraules d'agraïment en relació a les acusacions d'intrusisme laboral que el presentador ha rebut per ser el comissari d'una exposició de Leonardo Da Vinci.

Un missatge d'agraïment

«Vull dir-te una cosa, sé que aquestes coses no t'agraden gens, però volia fer-ho davant de la teua audiència i mirant-te als ulls». D'aquesta manera va començar Cid el seu missatge davant de la mirada atenta de Gálvez a 'Pasapalabra'. L'exgimnasta va continuar el seu discurs dient: «Vull donar-te les gràcies. Sempre he dit que després de la meua carrera esportiva tu no m'havies pogut ajudar, tot i que el simple fet d'estar amb mi ja va ser una ajuda, però era una cosa que havia de treballar i superar jo» .

Almudena Cid, actual parella de Christian Gálvez li ha volgut agrair tot el que fa per ella | Cedida

 

Després d'aquestes paraules, Cid va fer referència a les dures crítiques que ha rebut Gálvez per ser el comissari d'una mostra de Leonardo Da Vinci. «He de donar també les gràcies a aquelles persones que han tractat de forma injusta perquè m'he adonat que has fet una cosa molt important per a mi». 

Passió per Leonardo Da Vinci

En concret, l'exgimnasta es va referir al seu canvi laboral. «Tenir-te a casa com a exemple i veure tota la passió, la curiositat, la investigació i tot el temps que invertixes en Leonardo Da Vinci i en altres personatges, m'ha fet veure que podia escollir una altra professió que no estiguera vinculada al món de l'esport, com la interpretació o escriure un llibre».

Christian Gálvez ha estat comissari d'una exposició sobre Leonadro Da Vinci | Cedida

 

Un cop va finalitzar la seua intervenció, Cid va abraçar i va fer un bes a la seua parella entre llàgrimes. Per la seua part, Gálvez va assegurar que «si perquè arribe això a la meua vida alguns m'han de continuar assenyalant com un intrús, benvinguts sigueu tots. Sóc un intrús, en primer lloc al seu cor».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El duríssim atac de Miriam Saavedra a Sofía Suescun pel que va fer a 'GH DÚO'" "Els enigmàtics missatges entre Aurah i Jesé que podrien canviar-ho tot"