Ana Obregón homenatjea al seu fill Aless en el Dia de la Mare

Ana Obregón li envia un missatge commovedor al seu fill en el Dia de la Mare

Ana Obregón i el seu fill Aless de menut

Un Dia de la Mare molt amarg per a Ana Obregón, és el primer any sense el seu fill Aless, un dia molt amarg i dur per a l'actriu. Este és el primer any que viu esta data de caràcter festiu sense la presència del seu fill Aless Lequio. Per a honrar la seua memòria, l'actriu, com ve fent desde que va faltar el seu fill, ha penjat en el seu compte d'Instagram una fotografia al costat del tristament mort empresari per a dedicar-li unes tendres paraules. "És el meu primer Dia de la Mare sense tu, fill meu, i donaria la meua vida, el meu futur complet, perquè tornares", comença dient en el seu missatge dedicat a totes les mares, futures mares i, especialment, a les mares que han perdut un fill. Obregón construeix el seu missatge mitjançant una confabulació sobre una possible conversa entre ella i el seu fill.
<

> "Plore tots els dies per tu, Aless", li diu la presentadora al seu fill. "Ho sé, mami, perquè recull cadascuna de les teues llàgrimes", se suposa que li contesta Aless en esta conversa tan emotiva que Ana manté amb el seu fill, "Mamà tu vas ser la primera persona que em va voler i la primera persona que vaig estimar. Sempre vas estar quan et necessitava agafant-me de la mà amb amor fins al final i sempre sabies quan necessitava una abraçada. Estic cada segon amb tu, mamà, en la teua ànima i el teu cor, perquè no em vaig emportar el teu cor, però si vaig deixar el meu amb tu. Un dia t'agafaré de la mà i et portaré al paradís, però, fins llavors, mamà preciosa, quan vulgues veure'm només has de tancar els ulls i sentir un murmuri amb l'últim que et vaig dir: "Et vull des de sempre i per sempre, Mamà", relata la polifacètica artista.

"Estes paraules les porte gravades a foc en el meu cor, el meu Aless. Potser algun dia torna a viure quan ens retrobem, però per si no ho faig, mai oblides que ha estat i és un privilegi ser la teua MARE i que et vull més que a la meua vida", sentència. Cal recordar que el pròxim 13 de maig es compleix el primer aniversari de la mort de Aless, que va morir víctima d'un càncer.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari