INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

ÚLTIMA HORA

Les millors xifres de la pandèmia, fins ara, en territori valencià

Anita Matamoros es deixa vore públicament amb la seua parella

La filla de Makoke ha mostrat el seu amor amb l'empresari David Salvador durant la Fira d'Abril de Sevilla
Anita Matamoros i David Salvador han mostrat públicament el seu amor en la Fira d'Abril de Sevilla | Instagram @_anitamatamoros

 

Anita Matamoros i el jove empresari d'èxit, David Salvador, ja no amaguen la seua relació sentimental. La filla de Kiko Matamoros i Makoke i la seua parella s'han deixat vore junts i amb actituds molt afectuoses durant la Fira d'Abril de Sevilla. A més, la parella no ha dubtat en compartir imàtgens amb els seus seguidors, a través dels seus perfils d'Instagram, mostrant sense cap prejuí que són parella oficialment.

 

La jove va publicar una fotografia en el seu perfil d'Instagram, on apareix abraçada al seu nóvio mentres ell la mira fixament, i l'acompanya amb un escrit que diu: «Sempre al teu costat». El jove empresari és uns quants anys més major que Anita -que enguany fa 19 anys- i té un restaurant de menjar hawaià.

 

 

La parella ha passat uns dies en Sevilla disfrutant de la Fira d'Abril acompanyats de la mare d'ella, Makoke, i la seua parella, el jove Tony Spina. D'esta manera, Anita Matamoros i David Salvador han vullgut oficialitzar el seu amor, que l'estudiant de disseny de moda havia amagat els últims mesos, tot i haver donat algunes pistes.

 

Anita Matamoros amb el seu xicot, l'empresari David Salvador | Instagram @_anitamatamoros

 

No obstant això, la relació sentimental entre Anita i David es va fer pública fa poques setmanes. Però, tot i que alguns mitjans de comunicació ja havien informat sobre qui era el nou gendre de Kiko Matamoros, calia una confirmació definitiva com les imàtgens i els missatges que s'han dedicat els jóvens durant estos dies en la Fira d'Abril.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!