Aran Aznar va ser violada amb tres anys

La neboda de l'expresident d'Espanya ha viscut una vida plena d'experiències molt negatives
Aran Aznar en 'Supervivientes 2014' | Cedida

 

Aran Aznar és coneguda per ser la neboda de l'expresident José María Aznar. Ella és filla de la seua germana Elvira, però preferix no usar el cognom de son pare. La neboda d'Aznar ha reconegut haver sigut violada per son pare amb tres anys.

Aran Aznar ha viscut un infern de vida

Aran, després d'un temps apartada del focus mediàtic i anys després de la seua participació en 'Supervivientes', ha tornat a parlar de la seua família. En este cas, no ha carregat contra son tio, l'expresident d'Espanya, sinó que ha sigut el torn de son pare.

I és que Aran Aznar ha confessat el dolor que ha sentit tots estos anys per culpa de son pare. L'exconcursant de 'Supervivientes' mai perdonarà la violació, com és obvi, ni tampoc perdonarà als seus tios, per tot el mal que li han fet a ella i als seus fills. Per desgràcia, eixe infern que ha viscut no ha sigut l'únic, ja que la seua última parella sentimental també hauria abusat d'ella. La mateixa Aran ha reconegut haver sigut maltractada fins al punt de rebre autèntiques pallisses i amenaces de mort.

L'expresident espanyol José María Aznar no es parla amb la seua neboda | GTRES

 

Desnonaments, alcohol i drogues

La neboda de José María Aznar no ha tingut una vida gens fàcil, i és que també va ser desnonada i va haver de dormir en caixers automàtics i cotxes abandonats. Una espiral de la que, difícilment, va poder eixir, afegint el consum de cocaïna i alcohol.

Aran Aznar posant per a la revista 'Interviu' amb la intenció de conseguir diners per a evitar el seu desnonament | Interviú

 

L'exparticipant de 'Supervivientes' comença a sobreviure

Després de tot eixe calvari, Aran Aznar comença a viure una etapa molt més estable, ha muntat la seua pròpia empresa i ha iniciat una relació sentimental amb un home que la tracta molt bé.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Violeta, la valenciana de 'Supervivientes 2019', va demandar a son pare" "ATENCIÓ: Sálvame, a punt de dir adéu a una de les seues estreles"