Belén Esteban, a un pas de deixar 'Sálvame' i fitxar per un altre programa

L'última oferta que obri més les portes perquè la col·laboradora es decidisca deixar definitivament als seus companys
Belén Esteban podria deixar 'Sálvame' per anar-se'n amb Raúl Prieto | Telecinco

Belén Esteban està més a prop que mai de deixar 'Sálvame'. Així de contundent ho ha revelat la revista 'Lecturas' en exclusiva. Fa temps que s'especula el desig de la col·laboradora de deixar el programa de les vesprades de Telecinco per fer un nou gir en la seua vida professional. Un desig que podria estar més a prop que mai de complir-se, ja que fa temps que està estudiant diferents propostes.

Tal com es pot llegir en les pàgines de l'esmentada revista, Belén Esteban ja ha començat a sentir algunes ofertes que l'allunyarien de forma definitiva dels seus companys de 'Sálvame'. El culpable del planejament no és altre que Raúl Prieto, antic director del programa i ara l'encarregat de dirigir 'Viva la vida'.

Entre Prieto i Esteban hi ha una molt bona relació d'amistat forjada durant els anys que  van coincidir en 'Sálvame', i que encara seguixen mantenint. Raúl va recollir el desig de la col·laboradora de deixar el seu actual programa i ha començat a estudiar la possibilitat que Belén es vaja amb ell.

Pròxima destinació: un nou programa de televisió

Belén Esteban es troba en un dels seus millors moments personals. La de Paracuellos es troba plenament feliç al costat del seu marit, Miguel Marcos, amb el que desitja tornar a ser mare. Un desig que perseguix fa anys, però que pareix que ara no està disposada a deixar passar més temps.

Amb este canvi en la seua vida personal, ara se li sumaria un nou rumb professional. Segons publica 'Lecturas', Raúl Prieto estaria molt interessat en comptar amb Belén per a un nou projecte televisiu.

L'exdirector de 'Sálvame' té pensat crear una nova productora que faja nous formats per a 'Mediaset' i vol comptar amb l'ex de Jesulín de Ubrique com a fitxatge estrella.

Encara no es coneix en què consistirà este nou projecte ni si Belén Esteban estaria ja decidida a deixar 'Sálvame', però el que sí que està clar és que el temps de la col·laboradora en el programa presentat per Jorge Javier Vázquez està molt a prop d'acabar .

Belén Esteban vol un treball més tranquil

El fenomen Belén Esteban ja no és el que era. Els temps han canviat des que va aparèixer per primera vegada en un plató, i noves cares i trames van sorgint, fent que la col·laboradora ja no tinga el mateix interès que fa vint anys. Això, sumat a les dures vesprades en 'Sálvame', han provocat que la de Paracuellos busque nous horitzons.

L'enfrontament que va tindre amb Jorge Javier Vázquez en 'Sábado Deluxe' fa uns mesos va ser la gota que va fer vessar el got. Belén anteposa el seu desig de quedar-se embarassada al seu treball en el programa i considera que els enfrontaments i les polèmiques no l'ajuden a conseguir el seu objectiu.

Va ser la mateixa Esteban què va assegurar que es planteja deixar 'Sálvame' apostant per altres vies que li aporten tranquil·litat i menys càrrega de treball.

En un primer moment es va especular que podria canviar-se en 'Viva la vida', el programa dirigit per Raúl Prieto, molt més blanc i tranquil que 'Sálvame' i, a demés, només s'emet els caps de setmana, de manera que Belén disposaria de temps suficient per dedicar-se a la seua família.

 

Els dos objectius clars de Belén Esteban

Belén Esteban té clar què és el que vol en la seua vida. Després d'haver deixat enrere la batalla amb el seu exrepresentant, Toño Sanchís, a on ella es va alçar amb la victòria, la col·laboradora desitja posar el colofó al seu matrimoni amb Miguel de dos maneres: tenint un fill amb ell i casant-se per l'església.

Dos objectius en la vida de l'ex de Jesulín de Ubrique que està disposada a conseguir encara que això signifique haver de deixar 'Sálvame', després d'11 anys. Potser l'any 2021 tinga per a Belén Esteban no només un nou projecte professional sinó també el compliment dels seus somnis.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sorpresa pel canvi de rumb en la vida d'Andrea Janeiro" "La malaltia d'un concursant de 'Masterchef' que el va deixar sense gust i olfacte"