Brutal baralla en directe entre Antonio David i Kike Calleja

L'exguàrdia civil ha explotat contra l'entorn de María Teresa Campos
Brutal baralla en directe entre Antonio David i Kike Calleja | València Diari

La ruptura de María Teresa Campos i Bigote Arrocet ha sigut sense cap dubte la notícia de l'any. El comunicat que va fer públic Terelu en 'Viva la vida', a on la periodista informava sobre la fi de la relació, ha plenat de contingut els diferents programes de televisió i portades de revista.

Molts col·laboradors han opinat al voltant dels sis anys de relació de la periodista i el còmic. Un d'ells, Antonio David Flores, no va poder reprimir-se i va explotar davant un comentari que va fer Kike Calleja en 'Sálvame' sobre Rocío Carrasco. Tot començava quan Antonio David afirmava que Edmundo havia sigut «un trofeu» per a María Teresa Campos amb el que «s'ha passejat durant sis anys».

Antonio David explota contra l'entorn de Maria Teresa Campos

Davant d'este comentari, Kike Calleja, amic íntim de les Campos, li ha recriminat en directe que «parlara de trofeus», insinuant que ell havia fet el mateix amb Rocío Carrasco. En este moment, l'ex concursant de 'GH VIP 7' s'alçava de la seua cadira i a plens pulmons exclamava: «Estic fart dels pilotes de Teresa Campos!». Tots els col·laboradors veien amb sorpresa el brot d'Antonio David, mentres que Kike Calleja es defenia afirmant que no podia opinar sobre el tema perquè no havia vist com era la relació de María Teresa i Edmundo. «No té sentit el que estàs dient, això de trofeu és un atac gratuït», li recriminava Calleja a l'exguàrdia civil.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Antonio Tejado confirma una sorprenent notícia" "Raquel Bollo se sincera i desvela una notícia bomba"