Ixen a la llum els motius pels que María Teresa Campos i Bigote Arrocet han posat fi a la seua relació

L'entorn de la parella ja imaginava un desenllaç com este
María Teresa Campos va anunciar la ruptura definitiva en 'Viva la vida' poc abans d'acabar el 2019 | València Diari

Terelu Campos va ser l'encarregada d'anunciar la ruptura de sa mare, María Teresa Campos, amb l'humorista Bigote Arrocet. La notícia va ser explicada en el programa 'Viva la vida', coincidint amb el dia dels innocents, cosa que va generar molts dubtes, però a mesura que passaven els minuts s'anava donant per bona la notícia.

A pesar de què va ser la mateixa Campos qui va escriure el comunicat, faltaven molts detalls i no es concretava com i qui havia acabat amb la relació, però ara es van descobrint noves dades que, a demés, deixarien molt malament a Edmundo Arrocet.

  

Segons informacions explicades en 'El programa de AR', l'humorista se n'hauria anat de la casa que compartien després d'una forta discussió entre ells, però el que no esperava la presentadora és el desenllaç que ha tingut eixa baralla. 

Arrocet hauria enviat un missatge de WhatsApp a María Teresa dient-li que donava per acabada la relació sentimental que mantenien des de fa més de sis anys. En aquell moment, ella hauria intentat contactar amb ell per telèfon, però tot els intents eren nuls i ell no li hauria contestat cap de les telefonades ni missatges que li ha enviat.

Sorprén a tots els amics i família

Esta reacció ha sorprés a tots, ja que per Nadal Bigote Arrocet va enviar via missatge felicitacions a amics i familiars de la presentadora i no es va tallar, sabent que pocs dies després tallaria amb ella. Estos missatges els haurien rebut fins i tot Carmen Borrego i Terelu Campos, que no s'esperaven com acabaria tot. Per si no n'hi haguera prou, ara pareix que ell estarà molt molest amb María Teresa Campos per haver fet publica la ruptura.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Paz Padilla explica per què va elegir este polèmic monyo per a les campanades" "Malú i Albert Rivera diuen adeu al 2019 de la forma més tendra"