María Teresa Campos i Edmundo Arrocet posen fi a la seua relació

María Teresa Campos ha anunciat la pitjor de les notícies a través d'un comunicat
Maria Teresa Campos i Edmundo Arrocet posen fi a la seua relació després de 6 anys | GTRES

A pesar de què este dissabte era el dia dels innocents, Emma García ha començat el seu programa 'Viva la vida' anunciant que tenien un comunicat molt important per a llegir i que el contingut seria el protagonista de les tertúlies de tots els programes de la televisió durant els últims dies de l'any. Al cap de pocs minuts, la presentadora vinculava la notícia amb Terelu Campos i ella corroborava la magnitud dels fets, dient que mai s'atreviria a fer broma amb un tema tan seriós com este i molt menys, amb els noms de les persones que són els protagonistes dels fets.

Molta tensió en el plató

Cap a les huit i mitja de la vesprada, Emma García demanava a Terelu Campos que s'alçara per a llegir el comunicat que s'amagava dins d'un sobre. Este estava firmat per María Teresa Campos i començava referint-se a l'exposició mediàtica que havia tingut durant els sis anys la relació que ha mantingut amb l'humorista Bigote Arrocet, entre rumors d'infidelitats i crisis continuades que mai han confirmat.

Ara, explica que sí que vol donar la cara i confirmar que els dos han trencat la relació que els unia, demanant el màxim respecte per part de tots els companys i demanant comprensió, entenent que estan sent uns moments molt complicats.

Les filles no aguanten les llàgrimes

Terelu Campos i Carmen Borrego es trobaven en el plató i no han pogut aguantar les llàgrimes. Per la seua banda, Carmen ha volgut eixir de plató, mentres que Terelu intentava contindre les llàgrimes alhora que responia amb comptagotes algunes de les preguntes dels col·laboradors que es trobaven en plató.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'anunci més tendre de Susanna Griso que ha sigut molt aplaudit" "Sofía Suescun torna a estar en el centre de la polèmica per un compromés contingut"