Chabelita ingressada en urgències a la seua arribada de Nova York

La filla d'Isabel Pantoja patia forts dolors abdominals
Chabelita i el seu nóvio Alberto Isla durant el seu viatge a Nova York. | Cedida

 

La filla d'Isabel Pantoja, Chabelita va haver de ser ingressada d'urgència en un centre mèdic després de patir forts dolors abdominals després de tornar del viatge a Nova York que va fer amb el seu nóvio i pare del seu fill, Alberto Isla. Només arribar, com ha avançat 'Informalia', la germana de Kiko Rivera va començar a patir estos dolors que van venir acompanyats d'un sagnat, motiu pel qual va acabar en l'hospital.

La xicoteta dels Pantoja tenia moltes molèsties en el budell, per la qual cosa va arribar a pensar que es podria haver quedat embarassada. Després d'una profunda revisió, els metges van descartar esta possibilitat. Així doncs, pel moment la parella no podrà donar un germanet al seu primogènit Alberto. 

Després de la visita a urgències, Chabelita va compartir en el seu compte d'Instagram una imatge de la pastilla que li havia receptat els metges per a pal·liar un dolor que finalment no sembla ser tan greu. A més va aprofitar per a presumir del ben cuidada que la té el seu ex i ara de nou nóvio, Alberto Isla.

Imatge que va penjar Chabelita després de la seua visita a urgències. | Instagram

 

Una nova oportunitat a l'amor

La parella, que durant anys s'havia mantingut separada, va tornar a donar-se una segona oportunitat el passat mes de setembre, després que la filla d'Isabel Pantoja posara fi al seu matrimoni amb Alejandro Albalá. Isa i Alberto sempre havien mantingut una bona relació pel bé del seu fill en comú. De moment no han tornat a viure junts però Isla passa llargs períodes en la casa que ella té a Madrid.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BOMBA: El rei Felip, molt preocupat després de l'últim rumor sobre Froilà" "ATENCIÓ: La filla del Cordobés i Vicky Martín compleix hui 18 i esta és la seua cara sense censura"