L'inesperat anunci d'Enrique Ponce: es retira 'per temps indefinit'

En un comunicat, ha agraït "l'afecte i suport" durant l'últim any de pandèmia

Enrique Ponce ha anunciat per sorpresa que deixa les arenes "per temps indefinit". El torero dona esta notícia nomes uns dies després d'una faena a Castelló, i en plena temporada 2021.


En un comunicat, Ponce ha agraït l'"afecte i suport incondicional" durant l'últim any de pandèmia en el qual va decidir, segons ha subratllat, "defensar la tauromàquia, tirar cap avant i retornar-li al món del bou" tot el que li ha "donat".


"En este moment de la meua temporada taurina 2021 he decidit fer un alt en el camí i retirar-me per temps indefinit", ha conclòs el torero, que tenia previst torejar este mateix dimarts a Burgos. Així, serà el destre Diego Urdiales l'encarregat de substituir-li en l'última correguda de la fira taurina de la ciutat burgalesa.


Ponce va començar a una edat primerenca en el món del bou i va debutar per primera vegada davant el públic en 1986, a Castellar (Jaén). El destre va torejar la seua última vesprada este diumenge en la fira de Sant Joan i Sant Pere de Lleó.

 

Nova faceta

Durant tot este temps, Enrique ha comptat amb el suport incondicional de la seua parella, Ana Soria, qui no s'ha separat d'ell i ha viscut alguns moments de por i molts nervis veient-li torejar en la plaça. Recentment, el destre va prendre una dràstica decisió i va decidir eliminar el perfil que tenia en una xarxa social on compartia moments personals i professionals.

Ponce, que al desembre complirà 50 anys, solia mostrar el seu amor per Ana, la relació del qual es va conéixer a l'estiu de 2020, l'evolució de la seua mascota (un gosset anomenat Ney) o els plans que feia per a desconnectar en el seu temps lliure. No obstant això, de manera sobtada i sense previ avís, ha decidit deixar d'usar esta aplicació.

Molt prompte podrem descobrir una nova faceta del mestre de Xiva. Ponce, al qual li encanta cantar i a més se li dona molt bé, prepara un disc en el qual comptarà amb un padrí excepcional, Julio Iglesias, al costat del qual interpretarà un duet.

El senzill està escrit per Matèria primera, el grup format pels germans Mónica, Pedro i Juan Fernández de Valderrama, els qui mantenen una gran amistat amb Enrique Ponce i amb el qual han compartit escenari en alguna ocasió.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ana María Aldón no dona crèdit als dubtes de Conchi sobre la paternitat d'Ortega Cano" "Alba Santana ja té les cendres de la seua mare, Mila Ximénez"