José Antonio Avilés plora desconsoladament en directe perquè el seu xicot l'ha deixat

El xicot de José Antonio Avilés trenca amb ell mitja hora abans de l'inici de 'Viva la vida'

Al començament del programa de "Viva la vida" de Telecinco d'este diumenge la seua presentadora, Emma García, ja notava que a un dels seus col·laboradors li passava alguna cosa, ja que no sol estar massa temps callat. Parlem de José Antonio Avilés que en ser preguntat sobre si li passava alguna cosa, el col·laborador decideix contar el que li ocorre per a esplaiar-se en directe amb els seus companys: el seu nóvio, Antonio, li acabava de deixar mitja hora abans que comentés el directe. Així ens ho ha comptat.

"Sabeu que fa dos mesos ix una publicació en la qual isc amb Antonio i hui, per circumstàncies, no ha passat res, hem decidit els dos posar fi a la relació. No vull que creen especulacions. Ha estat ell el que m'ha cridat i m'ho ha dit", comenta Avilés, visiblement emocionat.

<

>

La parella tenia un viatge programat

Antonio, la parella de José Antonio Avilés, arribava ahir diumenge a Madrid i tenien viatges programats per als següents dies, i per això este pal ha suposat un xoc per al col·laborador: "M'ha dit que se sentia bloquejat d'anar a l'aeroport i no parlar abans d'això", compta, amb la veu feta fallida, rebent un gest d'afecte per part de Carmen Borrego.

El retret d'Emma García a l'ex-xicot d'Avilés

La presentadora de "Viva la vida" cuida i consent als seus col·laboradors i és per això que, creu que Antonio no ha estat generós amb Avilés, perquè "hi ha maneres i maneres de deixar", i no creu que haja estat oportú haver-ho fet mitja hora abans que entrés al seu treball, alguna cosa que ha deixat al col·laborador bastant afectat i amb llàgrimes en els ulls.

Amics abans que acabar malament

"Hem dit que preferim ser amics a acabar malament. Hi ha hagut un desgast de la relació bastant fotut. He estat potser massa invasiu, amb molta efusivitat", confessa José Antonio, que insisteix que vol mantenir la relació d'amistat amb el qual ja és el seu ex-xicot. Els seus companys li diuen que qui estiga amb ell, ha de voler-ho respectant les seues virtuts i els seus defectes.

La versió d'Antonio, ex-xicot de José Antonio Avilés

Davant l'esdevingut, Antonio s'ha posat en contacte amb la redacció de 'Viva la vida' per a aclarir diverses coses: la conversa que han mantingut ha estat en bons termes, que no ha agafat un avió per a no fer mal a ningú, que portaven tres mesos coneixent-se, però no era una relació seriosa, que ell ha posat de la seua part, però s'ha adonat que no està en un moment per a tenir una relació seriosa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Antonio David Flores no tarda a reaccionar al fitxatge de Rocío Carrasco per 'Sálvame'" "Pablo Iglesias i Irene Montero se separen i venen el seu xalet per una dinerada"