Laura Fa va patir càncer de tiroide amb 28 anys

La periodista està d'actualitat per haver criticat durament l'exposició mediàtica que Kiko Matamoros està realitzant de la seua malaltia
Laura Fa té una guerra oberta contra Kiko Matamoros per la seua exposició mediàtica de la malaltia que patix | TELECINCO

 

Estos últims dies, la periodista Laura Fa ha estat a l'ordre del dia per la guerra oberta que manté contra Kiko Matamoros, a qui ha criticat durament per l’exposició mediàtica que el col·laborador està fent de la seua malaltia, un càncer de bufeta del que ha sigut operat recentment. Concretament, la periodista va afirmar que Kiko Matamoros hauria exagerat la seua malaltia per a omplir portades, perquè no era normal que un metge li diguera que tenia 7 tumors sense haver-lo operat abans. 

 

No ha sigut la primera volta que la periodista és atacada per criticar a un personatge públic que aprofita la seua malaltia per a lucrar-se, ja que, anteriorment ja havia mantingut un conflicte semblant contra la col·laboradora Terelu Campos, qui va patir un càncer de mama.

Laura Fa ha viscut la malaltia en la seua pell

El motiu que duu la periodista Laura Fa a ser tan crítica amb els seus companys de professió és que ella ha viscut el tema de ben prop, tot i que fins ara no n'havia parlat públicament. I és que, fa tres anys, la periodista va traure a la llum un llibre a on, entre altres coses, explicava que havia patit càncer de tiroide quan tenia 28 anys: «Sempre veus el càncer com una cosa llunyana i mai creus que et puga tocar (…) Creus que el tumor és una bomba de rellotgeria que es pot disparar i crear metàstasi en qualsevol lloc».

Un dels tensos moments que s'han viscut entre Matamoros i Laura Fa | TELECINCO

 

Laura Fa també va voler destacar que la malaltia no va afectar la seua faena com a periodista: «Vaig fer la meua faena de periodista i no crec que em sume per a tindre menys o més raó, no m’amague de res i ja ho he explicat alguna vegada. Vaig tindre càncer de tiroide fa molts anys. Això no suma. Vaig fer la meua faena i vaig parlar amb qui havia de parlar». Des d'aquell moment, la periodista se sotmet a revisions anuals per a controlar la malaltia, tot i que ella es considera una persona sana i curada i, a més a més, sempre intenta irradiar dosis d’optimisme a qui estiga passant per una malaltia similar.

També pots llegir..

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un conegut exconcursant de 'Supervivientes', hospitalitzat d'urgència" "Pastora Soler fa públic un dels seus secrets més ben guardats"