INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

La milionària situació econòmica d'Iker Casillas i Sara Carbonero

La parella té unes quantes empreses que compaginen amb les seues respectives professions, com el futbol i el periodisme

La parella ha consolidat la seua família en Porto | La Coctelera

 

Iker Casillas s'ha emportat un disgust dels forts. L'infart de miocardi patit el passat cap de setmana ha parat la seua vida i, si més no, ha fet que la seua família mire la vida des d'una altra perspectiva. Tal com va explicar el porter del Porto en l'atenció als mitjans a la seua eixida de l'hospital, no sap quan podrà tornar a estar en actiu, si seran dos setmanes o dos mesos.

 

Però, va assegurar, això és el que menys li preocupava i que ara els seus esforços havien de centrar-se a cuidar de la seua salut, fer repòs i no estressar-se. Però a banda de tornar o no a la vida de deportista en actiu una altra de les opcions és, que el que va ser porter del Reial Madrid i de la Selecció Espanyola de Futbol, es retire definitivament del món de del deport. Casillas té ja 38 anys i poca cosa més a demostrar professionalment.

 

Una carrera envejable amb poc més a conseguir

Ha tingut la sort de guanyar dos Eurocopes, un Mundial i tres Lligues de Campions. A més a més, personalment, està passant per un bon moment familiar després de consolidar casa i família junt amb la seua dona, Sara Carbonero. Els dos s'han adaptat a la perfecció a la seua nova vida en Porto i allà estan vegent créixer als seus fills, Martín i Lucas. Però, per si tot això fora poc, si Casillas decidira no tornar a jugar al futbol, si una cosa està clara, és que penúries econòmiques no passaria.

 

I és el que el porter és també un empresari molt solvent. Cal recordar que Casillas tenia negocis amb els seus pares i que, en 2010, van decidir dissoldre la societat que compartien i que ja en aquell moment tenia un patrimoni de 30 milions d'euros. Casillas els va pagar 9 milions i es va comprometre a passar-los un jornal mensual de 9.500 euros fins a l'any 2035. D'altra banda, el futbolista també té empreses com 'Ikerka SL', dedicada a l'explotació dels seus drets d'imatge i a la inversió immobiliària amb un patrimoni que supera els 12 milions d'euros.

Iker Casillas té unes quants negocis | Twitter

 

Els negocis de la família Casillas-Carbonero

Amb tot, té beneficis amb 'Casillas World SL', creada el juny del 2015 i que es dedica fonamentalment a la representació, assessorament i intermediació de professionals. Esta empresa, en dos anys, va doblar els beneficis d'1.025.000 euros a 2.335.694. En l'altra cara de la moneda es troben altres negocis del futbolista que no són tan rendibles en l'actualitat com 'Ikerfer1981', amb cap ingrés des del 2016, i 'Casillas Fútbol&Marketing', inactiva des del 2018.

 

Per la seua banda, Carbonero també ha iniciat nous projectes empresarials i és cofundadora de la marca de roba 'Slow Love' que suma una facturació d'1,2 milions d'euros. La periodista també té l'agència de publicitat 'Sudáfrica SL', que ha donat 130.000 euros de benefici. Per tant, sumant els negocis del matrimoni es pot calcular que el seu patrimoni puja uns quants centenars de milions d'euros que, segur, donaran la tranquil·litat econòmica que la familia necessita. Amb tot este coixí, Casillas se centra ara en la seua única preocupació: la salut.

Sara Carbonero té la seua marca de roba | INSTAGRAM

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!